LANSERING: McDonald's tilbyr nå hjemkjøring av hamburger til titusener av kunder i Oslo.
LANSERING: McDonald's tilbyr nå hjemkjøring av hamburger til titusener av kunder i Oslo. Foto: McDonald's
Bor du innenfor Ring 2 i Oslo, kan du heretter bestille mat fra McDonald's og få den levert på trappa.

Hjemleveringen har kommet i stand etter at hurtigmatkjeden inngikk et samarbeid med Foodora, som leverer mat med sykkelbud.

– Dette er første gangen McDonald’s tilbyr levering i Norge, noe som er svært spennende. Det var ingen tilfeldighet at vi ønsket at nettopp Foodora skulle stå for selve leveringen. De har en unik tjeneste i Norge som er både pålitelig, rask og ikke minst er de forretningsmessig både flinke og tilpasningsdyktige, sier Pia Martinsen Mellbye, administrerende direktør i McDonald’s Norge.

Samarbeidet med Foodora er bare én av flere nye løsninger McDonald's har lansert den siste tiden. Fra før er kjeden i full gang med å gjøre om restaurantene, slik at de får bestillingskiosker og bordservering.

– Leveringstjenesten vi nå skal tilby betyr ikke at vi ønsker færre besøkende på våre restauranter – snarere tvert imot. Vi vil øke tilgjengeligheten og fleksibiliteten for kundene som ikke har mulighet til å komme til oss og vi ser at dette er et viktig grep for å tilpasse oss kundenes behov og ønsker, sier Mellbye.

Saken fortsetter under bildet

foodora
FAST FOOD: Snart kommer de rosa Foodora-boksene til å inneholde hamburgere. Foto: Foodora

– En tillitserklæring
I første omgang er det restaurantene Oslo-restaurantene i Thorvald Meyersgate, Klingenberg, Storgata og Nedre Slottsgate som vil tilby McDelivery.

Tjenesten vil kunne bestilles via Foodoras tjenester fra og med tirsdag 27. november, opplyser selskapene i en pressemelding.

– McDonald’s er en av verdens største merkevarer, og det er kjempespennende og ikke minst en tillitserklæring at de ønsker å benytte seg av våre tjenester og ser kommersielle muligheter i det som foodora har bygget opp i Norge, sier Carl Tengberg, daglig leder i Foodora Norge.

LES OGSÅ: McDonald's lanserer ny burger - med spektakulær ingrediens


Flere kanaler