SLÅR TILBAKE: Jenna Kutcher la ut dette bildet av seg selv og mannen Drew, da hun tok et oppgjør med kritikerne.
SLÅR TILBAKE: Jenna Kutcher la ut dette bildet av seg selv og mannen Drew, da hun tok et oppgjør med kritikerne. Foto: Instagram/jennakutcher
Jenna Kutcher (29) har opplevd hets og ufine kommentarer etter at hun ved en tidligere anledning la ut en rekke bilder av seg selv og kjæresten Drew Kutcher (31).

«Det dukket opp en melding i innboksen min, og der sto det at de ikke kunne tro at jeg hadde klart å kapre en fyr som så så bra ut», skriver Kutcher i et Instagram-innlegg forrige torsdag. Bildet er tatt på en strand på Hawaii.

Hun beskriver ektemannen som «Mr Sixpack», og forteller at hun har kjempet lenge for å akseptere sin egen kropp.

«Hvorfor skulle jeg, en kvinne med former, få ham? Men denne mannen har omfavnet enhver kurve, hver skjønnhetsflekk, kilo og valke de siste ti årene, og har alltid minnet meg på at jeg er vakker, selv når dette ikke matcher med min indre stemme», skriver 29-åringen.

Saken fortsetter under innlegget

Helt satt ut
Innlegget har gått viralt, og har i skrivende stund nesten 70.000 likes på Instagram – noe som overrasket kjæresten hennes.

– Han er helt satt ut og spør meg «Hva er nyhetsverdien i dette? Jeg skjønner ikke hvorfor verden er så nysgjerrig på hvordan jeg kan elske deg. Jeg sverget på å elske deg, og det har ingenting med hvordan du ser ut å gjøre», forteller Jenna Kutcher til New York Post.

29-åringen, som sammen med mannen bor i Wisconsin, avslutter Innlegget med et hjertesukk.

«Jeg er så mye mer enn bare kroppen min. Det er han også – og det samme er du»

Det var for øvrig TV2 som først omtalte saken i Norge.
Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler