OPPRØRT: Jette Scheutz Løvenkrands ble rasende etter at hun hadde ringt nummeret på lappen.
OPPRØRT: Jette Scheutz Løvenkrands ble rasende etter at hun hadde ringt nummeret på lappen. Foto: Privat
Danske Jette Scheutz Løvenkrands gikk nærmest gjennom en følelsesmessig berg- og dalbane da hun kom ut fra sitt lokale IKEA onsdag ettermiddag.

Hun ble først sint da hun så at hennes Audi A6 hadde blitt påkjørt og fått skader som trolig vil bli dyre å utbedre. Så ble hun lettet da hun fant en lapp i bilruten. 

«Unnskyld, jeg har kjørt på bilen din», hadde synderen skrevet, i tillegg til et telefonnummer.

– Da jeg så det ble jeg glad, for man gjør jo aldri sånt med vilje. Og at man er så ærlig og legger en beskjed på ruten, ble jeg veldig glad for, forteller Scheutz Løvenkrands til BT.

Saken fortsetter under bildet
jette
BESKJED: Bileieren som kom borti Jettes bil, la igjen denne lappen. Foto: Privat

Rasende
Gleden varte imidlertid ikke lenge, for da Jette ringte opp nummeret som var oppgitt, kom hun ikke til bilisten. I stedet havnet hun hos en intetanende bedriftseier som ikke hadde noe som helst kjennskap til episoden.

En rasende Jette Scheutz Løvenkrands valgte å skrive et Facebook-innlegg om saken da hun kom hjem, og dette er i skrivende stund likt og delt mer enn 2000 ganger.

«Nå tenker jeg at det ville vært fantastisk om denne beskjeden ville nå fram til deg, slik at du kunne fått rettet den feilen som hadde sneket seg inn i telefonnummeret», skriver den danske kvinnen syrlig.


Fikk info og bilder
Og nå kan det faktisk se ut til at Facebook-etterlysningen har gitt resultater.

Scheutz Løvenkrands har nå oppdatert innlegget, og skriver at en mann har kontaktet henne med info og bilder av sjåføren som skal ha kjørt på henne.

– Jeg vet fortsatt ikke hvem personen som har kjørt på bilen er, men opplysningene er overlevert videre til forsikringsselskapet mitt. De har nå tatt hånd om saken, så jeg håper det løser seg, sier Jette Scheutz Løvenkrands til P4.

Hun passer samtidig på å takke alle som har hjulpet til med å dele saken.


jette
DYRT: Jettes bil fikk godt synlige skader etter uhellet. Foto: Privat

Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler