JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN: Marita Nilsen valgte å legge ut en slags moderne kontaktannonse for farfaren sin.
JAKTEN PÅ KJÆRLIGHETEN: Marita Nilsen valgte å legge ut en slags moderne kontaktannonse for farfaren sin. Foto: Privat
80 år gamle Leif Øyvind Nilsen fra Drammen har på kort tid fått flere hundre meldinger fra damer som ønsker kontakt med ham.

– Responsen har vært veldig stor, og jeg trodde ærlig talt ikke det skulle slå så godt an som det har gjort, forteller barnebarnet, Marita Nilsen, til P4.

Det er hun som står bak det lille «kjærlighetsstuntet», som først ble omtalt av Drammens Tidende.

– Savner ei venninne
Farfar Leif Øyvind mistet kona Randi for 17 år siden, og etter dette fant han seg en ny kjæreste. For tre år siden døde også hun.

I forrige uke fant derfor barnebarnet ut at hun ville bidra til å gjøre hverdagen lysere for 80-åringen. Hun la ut et Facebook-innlegg der hun etterlyste en enslig «farmor/bestemor/mor/mommo/bessa»

– Han er ensom og savner ei venninne i hverdagen som han kan dele dagene med. Han hadde mast i en god tid om at jeg skulle legge ut annonse for han, så da ble det litt spontant og på sparket. Han fikk ikke vite det før dagen etter, sier Marita Nilsen.

I annonsen blir det blant annet lagt vekt på at 80-åringen er svært sosial, snill og glad i friluftsliv.

«Han er sjukt sosial av seg og savner å ha ei venninne/kjæreste han kan dele "det jeg har igjen å leva" som han sier [...] Han er tidligere jeger så han er veldig glad i skog og mark, så viktig at bestemorra/farmora di også er det! Han liker også å reise, og kjører fortsatt bil. Han har to sønner, to barnebarn og to oldebarn som han er veldig glad i og kjempeflink med»,er noe av det barnebarnet har skrevet. 

Saken fortsetter under innlegget

Må være ferdig med andre forhold
Og responsen har ikke latt vente på seg.

– Jeg har fått meldinger fra voksne damer som bor i nærområdet og helt opp til Alta, så det er tydelig at det sitter mange eldre der ute og kjenner på ensomheten, forteller Marita Nilsen.

Nå farfaren nå skal igang med å se gjennom de mange hundre henvendelse, har han noen kriterier som må oppfylles.

– For det første må de være ferdige med andre forhold. Og for det andre må de være snille, greie, koselige og ærlige. For det er jeg. Det kan jeg si med hånda på hjertet. Jeg er ærlig, forteller Leif Øyvind Nilsen til TV2. 

Han forteller også at damene gjerne kan være fra 81-82 år og nedover, men ikke under 70.

«Jeg kan love deg at om du hooker opp farmora di med farfaren min så kommer hu til å få et fint vennskap/forhold», avslutter Marita Nilsen innlegget med.


leif
FAMILIEKJÆR: Leif Øyvind har to oldebarn som han er veldig glad i og kjempeflink med, skriver barnebarnet. Foto: Privat

Flere kanaler