GOD HJELPER: Alltid fint for far å få en hjelpende hånd på kjøkkenet.
GOD HJELPER: Alltid fint for far å få en hjelpende hånd på kjøkkenet. Foto: Imgur
Mange foreldre er glad i å legge ut bilder av barna sine, men irske Stephen Crowleys bilder av datteren Hannah (1) må kunne sies å være litt utenom det vanlige.

I en bildeserie han har lagt ut på Imgur og Reddit, ses datteren mens hun tilsynelatende leker med kniver, kjører bil og balanserer ved vannkanten.

– Enkelte personer, som ikke har skjønt poenget, mener jeg burde vært skutt, forteller Crowley i et intervju med Insider.

Saken fortsetter under bildet
hannah
Foto: Imgur

Virker troverdige
Bildeserien er nemlig ikke så dramatisk som den kan se ut til å være.

Stephen Crowley jobber til daglig som designer, og er en mester på Photoshop. Han hadde derfor lyst til å skremme familiemedlemmene litt.

Crowley mener bildene kan virke troverdige ved første øyekast, ettersom de avbildede situasjonene bare er «marginelt farlige».


Saken fortsetter under bildet
hannah
Foto: Imgur

Var alvorlig syk
Etter at bildene ble omtalt i en rekke medier, har Crowley brukt sin nyvunne kjendisstatus til å skape oppmerksomhet rundt den farlige sykdommen datteren hadde da hun ble født.

Hannah ble født med Hemofagocytisk lymfohistiocytose (HLH), og måtte tilbringe de seks første månedene av livet på sykehus. Her ble hun blant annet behandlet med cellegift og måtte gjennomgå en benmargstransplantasjon, skriver Expressen.

– Siden vi ikke fikk gjort så mange normale ting det første året, tar vi nå massevis av bilder, forteller faren.


Saken fortsetter under bildet
hannah
Foto: Imgur

Stephen Crowley forteller at datteren har blitt mye bedre etter behandlingen.

– Hun har det bedre, selv om hun er inn og ut på sykehuset. Men hun har mye moro, smiler alltid, og har en fantastisk humor når man tenker på alt hun har vært gjennom så langt, sier Crowley til Insider.


hannah5
Foto: Imgur


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler