ÅPNER OPP: Kokken på Slottet avslører sine private matvaner i et nytt intervju.
ÅPNER OPP: Kokken på Slottet avslører sine private matvaner i et nytt intervju. Foto: NTB scanpix
Kokk og konditor på Slottet, Eline Gulbrandsen (28), er vant til å lage luksusmat til kongelige, politikere og samfunnstopper som kommer på besøk fra hele verden.

Men når hun selv skal lage middag hjemme, må det være raskt og enkelt, avslører hun i et nytt intervju.

– Jeg liker ting som går fort å lage. Hvis jeg lager middag hjemme, så blir det tortilla - spansk potetomelett, servert med skinke og salat. Jeg hater å stå lenge over grytene når jeg er hjemme, forteller 28-åringen til Godt.no.

Saken fortsetter under innlegget

– Smakte ikke godt
Gulbrandsen, som var med på kokkelandslaget da de tok sølv i kokke-OL i 2012 og som også har vært deltaker i TV2s «Top Chef», opplyser også at hun alltid har parmesan og en flaske champagne stående i kjøleskapet.

Og så er det én ting hun avslører at hun aldri spiser.

– Lam. Av en eller annen grunn har jeg aldri likt lam helt siden jeg var liten. Jeg husker jeg gledet meg til påske fordi det virket spennende med et helt lammelår, men så smakte det ikke godt. Jeg klarer hverken lukten eller smaken, forteller kokken til Godt.no.Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler