LUKSUS: Denne pizzaen er stappfull av godbiter og et stykkke koster over 2000 kroner.
LUKSUS: Denne pizzaen er stappfull av godbiter og et stykkke koster over 2000 kroner. Foto: Industry Kitchen
Helt siden den kom til Norge på 70-tallet har pizzaen stadig utviklet seg og blitt manges livrett. Noen sverger til den amerikanske, andre vil heller ha den italienske varianten, men uansett hva som er din favoritt har du neppe smakt en dyrere pizza enn dette. 

På Manhattan i New York finner du restauranten «Industry Kitchen», og de har en noe spesiell pizza på menyen. Den har fått navnet 24K og inneholder belugakaviar, hummer, hvite trøfler, Stilton-ost, gåselever og 24 karats gullflak, skriver Independent.

Saken fortsetter under bildet

24 karat magic in the air ?

A photo posted by Industry Kitchen (@industrykitchen) onMektig affære
Men ønsker du å meske deg med gullflak, trøfler og kaviar må du være villig til å åpne lommeboka. Den eksklusive pizzaen er nemlig ikke på tilbud. Restauranten tar 2000 dollar, noe som tilsvarer rundt 17.000 norske kroner, for en pizza.

Det blir en ganske stiv pris per stykke, men daglig leder ved restauranten, Braulio Bunay, forteller til Town and Country at du kommer til å bli mett. 

– Pizzaen er veldig mektig – hvis du er i humør for et overdådig måltid er dette pizzaen for deg, forklarer han. 

Men det er ikke gullflakene som kommer til å gjøre deg tung i magen, kostholdsekspert Alix Turoff sier ifølge Dagbladet at flakene er helt smakløse og heller ikke inneholder hverken fett eller proteiner. 


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler