LEVERPOSTEI: Boksen med det søte barneansiktet er i mangt et norsk kjøleskap.
LEVERPOSTEI: Boksen med det søte barneansiktet er i mangt et norsk kjøleskap. Foto: Stabburet
Tina M. Edvardsen fra Vesterålen skulle i høst gjøre som mange andre leverpostei-glade nordmenn har gjort, nemlig å benytte seg av sjansen til å bestille et egetdesignet leverpostei-lokk fra Stabburet.

Tina hadde bestemt seg for å bestille et lokk med bilde av hunden Turbo, siden han er storkonsument av leverpostei til ethvert måltid.

Men da Tina endelig fikk lokket i posten, ble hun noe overrasket. 


– En eller anna random mann
Derfor tydde hun til Stabburet sin Facebook-side i slutten av september, og skrev følgende:

"Æ bestilte ett lokk med bilde av bikkja mi, før han spis nemlig deres leverpostei blandet i maten til hvert måltid! Så æ tenkte det hva gøy med ett lokk med han på, men det æ endte opp med etter maange ukers venting hva ett lokk med en eller anna random mann på! :o"

Så spør hun videre:

"Kor har lokke med den fine bikkja mi havna?? Håpa virkelig at æ kan få et nytt!"

Tina hadde nemlig fått lokket til venstre:

Leverpostei
BYTTE: Når du forventer å få et leverpostei-lokk med bilde av hund, blir du nok litt overrasket når du får bilde av en fremmed mann istedetfor. Foto: Privat


Og der var det ikke akkurat mye som minnet om en hund ved navn Turbo. Riktig lokk er selvsagt til høyre.

– Stor overraskelse
Men Mathilde O. Ilebrekke fra Sandefjord hadde dagen før skrevet i samme kommentarfelt på Facebook-siden til Stabburet. Hun hadde også blitt noe overrasket da hun åpnet postkassa:

"Jeg ventet i spenning i lange tider. I går kom endeli overraskelsen i posten. Og overraskelsen ble ekstra stor da konvolutten med lokket ble åpnet; bilde av en hund????? Som heter Turbo??? Det var vel ikke akkurat det jeg bestilte..."

"Det er sant at jeg ikke husker hva jeg bestilte, men er det noe jeg er helt sikker på så er det at det hvertfall ikke var bilde av en Turbo-hund fra 2012.... Hvem har fått mitt lokk, mon tro!?"

Det viste seg altså at Tina hadde fått Mathilde sitt lokk, og omvendt. 

I det samme kommentarfeltet viser det seg at de to damene ikke er alene om å få feil lokk i posten. Stabburet beklager til alle som som kom med sine historier i kommentarfeltet, og viser til kundeservice hos Japan Photo.

Se den artige samtalen i kommentarfeltet her:

Leverpostei
KOMMENTARFELT: Mathilde og Tina innså i en samtale i kommentarfeltet på Stabburet sin Facebook-side at de hadde fått hverandres lokk. Foto: Faksimile: Facebook


Flere saker

Vinn 50.000,- til ditt idrettslag!
Vinn 50.000,- til ditt idrettslag! Tirsdag 19.05 2020
- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler