NYHET: Mange har merket seg den nye sjokoladen i butikkene de siste dagene.
NYHET: Mange har merket seg den nye sjokoladen i butikkene de siste dagene. Foto: Consuming/Ingvild Fosse
Det går en stund mellom hver gang Freia kommer med nye smaker på de store sjokoladeplatene - men nå vekker en nyvinning oppsikt i sosiale medier.

Den nye sjokoladen «Melkesjokolade Tutti frutti», som må kunne sies å lyse opp i butikkhyllene, blir omtalt av Freia som «gelegodteri med fruktsmak», og inneholder store biter gelégodteri i ulike farger.

«For meg kjentes det som om de også hadde ulik smak. Mange av bitene var faktisk uventet store, og i konsistens minnet de litt om rosinene i Fruktnøtt. Bare noe seigere og nesten med et tynt skjørt knasende lag ytterst mot sjokoladen», skriver Ingvild Fosse, som står bak dagligvarebloggen Consuming.

Saken fortsetter under bildet
melkesjokolade tutti
ROSA: Tutti frutti-varianten skiller seg ut i sjokoladehyllen. Foto: Consuming/Ingvild Fosse

– Barnevennlig
Hun testet nyvinningen sammen med sin eldste datter - og er godt fornøyd.

– Jeg syntes sjokoladen var veldig god. Den smakte ekte godteri. Søt og barnevennlig, men ikke kvalmende. Artig smakssammensetning, og en spennende, litt uvanlig konsistens, forteller Fosse til P4.

Saken fortsetter under bildet

tutti
GELE: Sjokoladen er fylt med med store biter gelegodteri. Foto: Consuming/Ingvild Fosse

Pirre nysgjerrigheten
Sjokoladen skal egentlig introduseres på det norske markedet i februar, ifølge en pressemelding fra Mondelez International.

– Vi ønsker å pirre forbrukernes nysgjerrighet med en ny spiseopplevelse, en spiseopplevelse som i dag ikke er tilgjengelig på markedet, hvor en soft og chewy gelegodis med fruktsmak er blandet inn i vår kjente og kjære Freia Melkesjokolade, sier Senior Brand Manager i Mondelez International, Monica Paulsen Ygre.

LES OGSÅ: Utrolige bilder: Her flyter sjokoladen i gatene

tutti
Foto: Consuming/Ingvild Fosse


Flere kanaler