OHLALA: Sjokoladepizza kan snart bli et faktum!
OHLALA: Sjokoladepizza kan snart bli et faktum! Foto: Dr. Oetker / Pressebilde
Det høres nesten for godt ut til å være sant, men frossenpizza-produsenten Dr. Oetker lanserer til helgen et nytt produkt som gir de fleste sjokoelskere vann i munnen.

Pizza dolce al cioccolato er navnet, eller «søt pizza med sjokolade», som det blir på norsk.

Produksjef for Dr. Oetker i Norge, Even Brandeggen, bekrefter ovenfor Dagbladet at produktet er på vei ut i det europeiske markedet,

– Det skal stekes som en pizza, og legger du på en kule vaniljeis er det helt topp, fortalte han til Dagbladet for et par dager siden. Brandeggen sier ikke noe om en eventuell lansering i Norge, men i følge danske dagens.dk kan produktet også være på vei til norske butikker til sommeren.


Kaloribombe deluxe
I følge den tyske avisen Berliner Morgenpost skal den nye produktet bli litt av en søtsak, med en sjokoladebunn, dekket av sjokoladesaus, pyntet med raspet melkesjokolade og hvitsjokolade.

Det gir utslag på kaloribarometeret, hele 1000 kilokalorier vil pizzaen ha, noe som er rundt halvparten av hva en normal, voksen mann trenger.


Bon appetit!Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler