Foto: Shutterstock
Pizzarestauranten Bath pizza i Somerset i England søker nå etter en «pizzasmaker» som kan gi tilbakemeldinger på deres nye meny.

Får påvirke menyen
«Du har en kultivert gane og er i stand til å gi din profesjonelle mening til kjøkkensjefen vår. Du får mulighet til å smake på alle våre pizzaer og påvirke menyen", står det blant annet i stillingsannonsen.

Ifølge BBC innebærer jobben to timer jobbing hver uke.

Selv om Bath pizza holder til i England, er det gode muligheter også for utenlandske søkere til å få jobben.

«Bosted spiller ingen rolle. Vi vil også dekke reisekostnader – fly, togbilletter, drivstoff – for den rette kandidaten», skriver pizzarestauranten, som beskriver seg selv som en motvekt til frossenpizza-industrien.


Saken fortsetter under bildet
pizza
Foto: Shutterstock

Gratis øl og sjokolade
Vi har også tidligere skrevet om jobber som nesten virker for gode til å være sanne.

Blant annet har noen av dem omhandlet øldrikkingsjokoladespisingreising verden rundt og å spille «Pokémon Go». I tillegg ønsket et selskap å betale en heldig utvalgt person 85.000 kroner i måneden for å bo i luksusvillaer.

Senest ut var flyselskapet KLM, som i sommer søkte etter en nordmann som ville fly jorda rundt i 90 dager, helt gratis. 34 år gamle Marianne fra Drammen ble den heldige utvalgte, og her kan du lese mer om reiseruten hennes.Flere saker

P4s Sommerturné
P4s Sommerturné Tirsdag 18.06 2019
Rekordfå unge jenter får barn
Rekordfå unge jenter får barn Tirsdag 25.06 2019
Flere kanaler