GRÅ UTFORDRER: Den nye Royal Trippel-isen er bare én av mange nyheter fra Diplom-Is denne sesongen.
GRÅ UTFORDRER: Den nye Royal Trippel-isen er bare én av mange nyheter fra Diplom-Is denne sesongen. Foto: Diplom-Is
Mens store deler av landet er i ferd med å ta vinterferie, er andre i full gang med å finpusse på sommersesongens isnyheter.

Fredag lanserte Diplom-Is en rekke nye produkter, blant annet en 100 prosent vegansk is - i Dream-familien.

– Diplom-Is har laget fløteis i snart 90 år og vår lange tradisjon har gitt oss kunnskapen til å være Norges fremste is-innovatør. Som totalleverandør vil vi levere på det folk ønsker og vi opplever etterspørsel etter veganske alternativ. Vi tror Dream Vegan vil slå godt an, spesielt blant unge, sier markeds- og produktutviklingsdirektør i Diplom-Is, Anne Borgen Sturød.

Saken fortsetter under bildet
dream vegan
Foto: Diplom-Is

Mest solgt
En annen nyhet denne sesongen er den nye smaken på den svært populære Royal Trippel. Nå kommer isen, som i fjor var Norges mest solgte med 3,7 millioner eksemplarer, i varianten Royal Trippel Magi.

«Fløteiskrem med karamellsmak, dyppet i tre lag – salt karamell, sjokolade og glittertrekk i sølv», heter det i beskrivelsen fra Diplom-Is.


Saken fortsetter under bildet
royal
Foto: Diplom-Is

Ny Krone-is
Iskjempen har også en rekke andre nyheter, og presenterer blant annet en ny Krone-is, Krone-is DUO, som skal kombinere vanilje og karamell - fylt med sjokoladedyppede krokankuler og karamellsaus.

I alt har Diplom-Is hele 11 nyheter i småis-disken, blant annet Lollipop Superspinn, Dream Splash, Royal Melkesjokolade og Litago Frozen.

Også i Wanted-serien er det flere nye varianter:

wanted
Foto: Diplom-Is
wanted
Foto: Diplom-Is

Flere saker

Provoserte sykepleiere -Det er provoserende at folk ikke tar ansvar og overholder smittevernreglene. Tirsdag 11.08 2020
Flere kanaler