Foto: Orkla
Pizzaglade nordmenn kan glede seg over flere nyheter i frossendisken framover.

Mandag presenterte Orkla en rekke nye matvarer - og blant dem var tre nye Grandiosa-pizzaer og én Big One.

Grandiosa Taco fiesta har tatt mål av seg å kombinere nordmenns to favoritter, taco og Grandiosa - og er lanseringens eneste «fullvoksne» Grandiosa, på 547 gram.  Varianten er toppet med mais, gul løk, kjøttdeig, Jarlsberg og mozzarella, og har også salsasaus.

Pizzagiganten har for øvrig også tidligere forsøkt seg på taco-pizza, med variantene «Grandiosa mild taco» og «Grandiosa taco».

Saken fortsetter under bildet
taco
Foto: Orkla

Mindre mat
De to andre Grandiosa-lanseringene, Grandiosa Dobbel Pepperoni (325 gram) og Grandiosa Tre Oster (320 gram), er i «nybakt»-serien, og pizzaene er også blant de minste i hele Grandiosa-sortimentet.

Tre oster-pizzaen er toppet med revet cheddar og Jarlsberg, samt terninger av Østavind. Ifølge Orkla er Østavind fremtredende, med en noe kraftigere og syrligere smak.

Saken fortsetter under bildene
dobbel pepperoni
Foto: Orkla
tre oster
Foto: Orkla

Også Big One lanserer en helt ny smak; BigOneHot Hawaii - som er toppet med skinke, pepperoni, ananas og chili.


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler