Foto: P4
Dette trenger du
3 dl rømme
3 ss. revet pepperot
En liten agurk 
1 ss hakket persille
2 tsk sitronsaft
1/2 tsk revet sitronskall

Slik gjør du det
1. Lag to snitt i skinnet slik at den ikke krøller seg når man steker.
2. Stek makrellen i smør på skinnsiden til den får farge. Snu og stek ferdig.
3. Del agurken på langs og ta bort den vannete delen i mitten. Hakk i terninger, bland alle ingredienser og la stå i kjøleskapet i minimum 15 minutter.

Så er det bare å nyte!

Flere saker

KS: - Må skrote forslag fra om skattelegging av vannkraftverk Kraftkommuner frykter at de mister store inntekter hvis skatteleggingen av vannkraftverk endres. Tirsdag 14.01 2020
Krever turistskatt for å håndtere turismen Norsk reiseliv vil ha turistskatt for å håndtere økende turisme. Torsdag 16.01 2020
Flere kanaler