OVERRASKET: Ut fra den danske «flødebollen» dukket det plutselig opp en ukjent ring.
OVERRASKET: Ut fra den danske «flødebollen» dukket det plutselig opp en ukjent ring. Foto: Privat
Hva hadde du tenkt hvis du fant en ring inne i kokosbollen du satt og spiste sammen med din mangeårige kjæreste?

Danske Mie Dyreberg Haldrup opplevde nettopp dette i romjulen, men det skulle vise seg at dette slett ikke var noe romantisk og, bokstavelig talt, klissete frieri – slik mange kunne trodd.

Kjæresten, Jon Bach Svendsen, hadde nemlig ingen som helst anelse om at det var gjemt en ring i den danske «flødebollen».

– Da kjæresten min hadde spist opp nesten hele bollen, bet hun i ringen og sa «hva er dette?», forteller Jon Bach Svendsen til dansk TV2.

Saken fortsetter under bildet
ringen
FOR STOR: Ringen passet ikke til Jons kjæreste. Foto: Privat

Kjærester i seks år
Han så raskt at det var en giftering, men ettersom han ikke hadde noen planer om å fri, var også han uvitende om hvordan ringen havnet der.

– Det kunne fint ha vært et frieri, ettersom vi har vært sammen i seks år. Men det var det altså ikke.

Paret valgte å ta det hele med godt humør, og Svendsen skrev senere et innlegg på Facebook-sidene til Lagkakehuset, der kokosbollene var kjøpt.

«Kjære Lagkakehuset. Vi handlet i dag hos dere i Værnedamsvej. Er det slik at en av deres ansatte har prøvd å fri til kjæresten min ved å gjemme denne gifteringen i en kokosbolle? Cheesy moove! Jeg vet ikke om jeg kan sette en pris på min kjærestes skuffelse da jeg forklarte at dette ikke var mitt påfunn? Ringen passet for øvrig til en stor bakerneve. Neste gang tenker jeg at vi koordinerer dette litt bedre»

Unnskylder på det sterkeste
Bakeriet la seg raskt flate, og kom med følgende svar til den ufrivillige «frieren»:

– Det er helt uhørt at dette har skjedd i et av våre bakerier, og vi unnskylder på det sterkeste. Vi har funnet ut hvor feilen har skjedd, og vår kvalitetssjef er i full gang med å undersøke saken nærmere slik at vi unngår at det skjer igjen.

Som plaster på såret får Jon og Mie et gavekort på 500 kroner. Episoden har imidlertid ikke fått dansken til å planlegge noe snarlig frieri.

– Det er ikke noe bryllup på gang slik det ser ut nå, sier en lattermild Svendsen til P4.
Flere kanaler