BLE LURT: Anthony hadde en t-skjorte som lignet McDonald's-logoen.
BLE LURT: Anthony hadde en t-skjorte som lignet McDonald's-logoen. Foto: AP
En mor fra Texas i USA har bedt lærerne om unnskyldning etter at sønnen Anthony troppet opp på skolen med en helt spesiell t-skjorte.

«Bare for å være helt klar; jeg ville aldri latt barnet mitt gå i noe sånt», skriver Shelly McCullar i et Facebook-innlegg som er likt, delt og kommentert mer enn 250.000 ganger på få dager.

Det Shelly trodde var en McDonalds-logo på trøyen, viste seg nemlig å være utstyrt med både høyhælte sko og lange bein – noe som gjør slagordet «i'm lovin' it» hakket mer vulgært.

Saken fortsetter under bildet


Fikk brukte klær
Moren hevder tabben skjedde fordi en bekjent hadde gitt familien en bunke med brukte klær, som hun ennå ikke hadde rukket å se skikkelig gjennom.

«Jeg må bare beklage til lærerne og de ansatte ved Travis Elementary nok en gang. Jeg lover at jeg fra nå av skal sjekke nøye hva barna mine har på seg! Jeg hadde ingen anelse om at Anthony hadde på seg dette på skolen», skriver Shelly.

Hun klarer likevel å se det hysteriske i situasjonen.

– Selv om jeg er flau, fikk jeg latterkrampe da jeg skjønte det, sier Shelly McCullar.

Episoden er omtalt i en rekke internasjonale nettaviser de siste dagene, deriblant Newsweek.


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler