LITE KLÆR: Joy Frederikke Lundgreen fikk et noe uvanlig brev fra naboene.
LITE KLÆR: Joy Frederikke Lundgreen fikk et noe uvanlig brev fra naboene. Foto: Privat
Danske Joy Frederikke Lundgreen (25) fikk nylig et noe uvanlig brev i postkassen.

Naboene hadde sett seg lei på at kvinnen spradet naken rundt i leiligheten, og de ønsket derfor å høre om hun kunne kle på seg litt.

«Hei Frederikke! Vi bor på andre siden av gården, og skriver denne hilsenen da vi har et lite spørsmål til deg. Vi har lenge vært overbærende med tanke på din manglende bluferdighet på kjøkkenet. Vi ville rett og slett blitt veldig glade hvis du kunne vært bare en tanke mindre naken framover, ettersom vi har en sønn på 8 år som synes dette er veldig spennende å se på. Takk for hjelpen!», står det i brevet.


- Tullete
25-åringen visste først ikke om hun skulle hyle av latter eller skamme seg med dårlig samvittighet. Men etter å ha tenkt seg om, har hun konkludert med at hun er i sin fulle rett til å være naken hjemme.

- Jeg synes egentlig det er litt tullete. Jeg kan godt forstå at folk har forskjellige tanker om nakenhet, men når man naken i sitt eget hjem, og ikke akkurat har sex foran vinduene, så synes jeg det er en litt gammeldags tankegang, sier Lundgreen til Metroxpress.

25-åringen innrømmer at hun er lite sjenert og hun har blant annet lagt ut en rekke lettkledde bilder på sin Instagram-profil.

- Jeg kan jo selvsagt sette opp gardiner eller være påkledd, men de kan vel også bare la være å kikke, sier Frederikke spørrende.


Er det sønnen eller mannen som titter?
Lundgreen mener også det er rart at den 8 år gamle gutten skal skjermes fra henne.

- Hvorfor skal ikke en gutt i denne alderen få se noe så uskyldig som en naken kvinnekropp, spør 25-åringen på egen blogg.

Enkelte av 25-åringens venner mener også at det trolig ikke er 8-åringen som er «problemet» i saken.

- Det er helt sikkert kona som er kjempesjalu fordi mannen hennes titter på deg. Fra nå av er du naken på kjøkkenet hver dag, skriver én.
Flere kanaler