Foto: Shutterstock
Noen ganger kan en dampende het økt føles å vare «evig»,mens andre ganger kan det være over på et blunk. Men hvor lenge pleier egentlig et gjennomsnittlig samleie å vare?

19 minutter
Takket være en ny undersøkelse, kan du nå finne ut om du holder lenger enn det internasjonale gjennomsnittet. 

Lovehoney, som er et selskap som produserer sexleketøy, kartla 4,400 av sine britiske kunder for å finne den gjennomsnittlige tiden for en hel økt, skriver blant andre Metro.

Undersøkelsen viser at et vanlig samleie pleier å vare i ca. 19 minutter, med ti av disse minuttene reservert for forspill. 

Saken fortsetter under bildet: 
Samleie
KJAPPIS: Undersøkelsen avslører også at mange nøyer seg med en «kjappis» 21 prosent av tiden. Foto: Shutterstock

Litt over halvparten sa at de var fornøyd med tiden som ble brukt, mens 19 prosent av kvinnene og 23 prosent av mennene sa de skulle ønske det varte lenger. 

Nesten en fjerdedel av alle deltakerne sa at de ønsket at økten varte lenger enn én og en halv time, og to tredeler sa at de ønsket minst 15 minutter. 


Overraskende resultater
Det var også noen interessante resultater i forhold til bruk av kondom eller ikke. For eksempel vil ikke kondomet påvirke tiden, og det gjorde heller ikke det faktum at mannen var omskåret – noe som vanligvis utfordrer følsomheten til mannen og vil kunne påvirke utholdenheten. 

Det kan være verdt å merke seg at undersøkelsens deltakere altså var Lovehoneys kunder – og de er kanskje er litt mer seksuelt liberale enn mange av oss.


Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler