TUNGE: De to veide til sammen nesten 350 kilo før vektnedgangen.
TUNGE: De to veide til sammen nesten 350 kilo før vektnedgangen. Foto: Instagram/fatgirlfedup
Ekteparet Lexi (27) og Danny Reed var lei av sitt usunne, svette og tunge liv.

Første nyttårsdag 2016 bestemte de seg for at nok var nok, og ga hverandre et løfte om å slanke seg i fellesskap. På det tidspunktet veide Lexi nesten 220 kilo, mens mannen Danny veide 127.

– Vi lagde aldri mat hjemme. Mannen min og jeg gikk ut for å spise for hvert eneste lille måltid, og hvis vi lagde noe hjemme, var det frossenpizza eller noe annet usunt, forteller Lexi Reed til ABC News.

Saken fortsetter under bildet
fat
PÅ TRENINGSSENTER: Lexi og Danny la om livet sitt i januar 2016. Foto: Instagram/fatgirlfedup

Nå, snart to år senere, er forvandlingen total. Lexi har gått fra 220 til 82 kilo (ned 138), mens Danny har gått fra 127 til 86 kilo (ned 41).

Til sammen har de to dermed slanket seg nesten 180 kilo!


Saken fortsetter under innleggene

Lyktes på egen hånd
Paret har klart å gå ned i vekt uten ekstreme dietter, strenge personlige trenere eller medisinske inngrep.

– Dag for dag, måltid for måltid, lærte vi mer om ernæring, og vi fokuserte på kostholdet. Vi fant ut at slanking ikke innebar at vi måtte gi slipp på noe; vi kunne i stedet spise sunne varianter av maten vi elsket, forteller Lexi til Indy100.

Hun mener også det er viktig å ta seg tid til trening i en hektisk hverdag.

«Vi hadde ikke tid til å trene før klokken 22 i dag, men vi pushet hverandre til å bli ferdig på bare 30 minutter! Du vil ikke alltid ha tid til å trene – du vil måtte ta deg tid. I morgen er det en ny dag med muligheter til å føle seg flott, og enda en sjanse til å bli ferdig med november uten unnskyldninger», skriver 27-åringen i et Instagram-innlegg.

Saken fortsetter under innlegget

Følges av en halv million
En ekspert ABC News har snakket med, fremhever viktigheten av å ha en annen person til å spille på.

– En treningspartner er en nøkkelfaktor. Det er ikke hver dag du ønsker å gi alt, og da trenger du noen som kan si «kom igjen, i dag skal jeg hjelpe deg med å klare det», sier trener Latreal Mitchell.

Hele den imponerende forvandlingen til ekteparet er dokumentert på Instagram-kontoen «Fatgirlfedup», som pr desember 2017 har nesten en halv million følgere.


Flere kanaler