DRØMMEJOBB: Sorelle Amore fra Australia kapret drømmejobben.
DRØMMEJOBB: Sorelle Amore fra Australia kapret drømmejobben. Foto: Instagram/sorelleamore
Sorelle Amore fra Australia var i vår på et mørkt sted i livet, da broren hennes tipset om en jobbutlysning utenom det vanlige. 

Den reiseglade 28-åringen fikk ifølge Dagbladet en mail fra broren sin der han tipset om en stilling han mente måtte være perfekt for henne.

Men søknadsfristen var kun 24 timer unna da Amore akkurat rakk å sende en søknad til reiseselskapet 3rd Home som ville ha en person som kunne dokumentere sine besøk i tolv av deres luksushjem.


17.000 søkere
Konkurransen var hard, med svimlende 17.000 søkere. Men fotoerfaring og en aktiv kampanje for å sanke stemmer gjorde at Amore stakk av med drømmejobben.

Nå når den fantastiske reisejobben er ferdig, forteller Amore til Dagbladet at hun ble sjokkert da hun fikk vite at jobben var hennes.

– Jeg gråt. Jeg gråt mye. Det var så mye følelser. Først og fremst sjokk, men også lettelse. Jeg hadde jobbet så hardt for det, og samtidig trengte jeg denne jobben mer enn noe annet. Livet mitt var en katastrofe. Jeg var på et veldig mørkt sted.

Da hun søkte på jobben bodde hun på Island. Amore forteller til avisen at den kalde og mørke vinteren der gjorde henne deprimert - og at jobben reddet henne.

– Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, og jeg var nesten blakk. Det var en vanskelig tid for meg. Derfor var jeg så desperat etter å få denne jobben.Lønn: 250.000 kroner
De tre månedene Amore var på reise var hun innom både Skottland, England, USA, Den Dominikanske Republikk, Costa Rica, Bahamas, Kina, Kroatia, Indonesia, Australia og Fiji. Hun forteller at det har vært et minne for livet. 

– Jeg elsket det turkise vannet og de svømmende grisene på Bahamas, herskapshuset med tolv soverom og en betjening på åtte personer på Costa Rica, og gjestfriheten jeg opplevde i Kina, forteller hun.

Lønnen for drømmejobben var på hele 250.000 kroner, og mer enn 100.000 personer har fulgt Amores reise på Instagram.

Til Dagbladet sier hun at hun har et råd til andre som har en drøm de vil få oppfylt:

– Skriv ned målene dine! Det handler bare om fokus, hardt arbeid og å huske at ingen drømmer er umulige.Flere kanaler