ETTERTRAKTET: Hytta ligger som nummer 1 på Airbnbs liste over mest ettertraktede boliger.
ETTERTRAKTET: Hytta ligger som nummer 1 på Airbnbs liste over mest ettertraktede boliger. Foto: Lindsay Appel
Utleieselskapet Airbnb tilbyr overnattingsteder til en billig penge over hele verden, gjennom privatpersoner som leier ut hjemmene sine. 

Selskapet har oversikt over det aller mest ettertraktede overnattingstilbudet på siden, og for 3000 kroner natten kan du også leie deg inn i ei hytte av den mer spektakulære sorten. 

Saken fortsetter under bildet.
Trehytte
ET MUST: Over 147.000 mennesker har satt annonsen som et «Must visit destination». Foto: Lindsay Appel

For pengene får du en hel trehytte i delstaten Atlanta i USA, midt i skogen uten forstyrrelser fra omverdenen. I stuen er det antikke møbler med utsikt utover skogen. På «soverommet» får du en dobbelseng med 100% egyptisk bomull. Trådløst internett følger selvsagt med.

Saken fortsetter under bildet.
trehytte
IDYLLISK: «Beroligende» beskrives hytta som i annonsen. Foto: Sarah Dorio/Parachute

«Trehytten er omringet av sørstats-natur - grasiøst, avslappende og komfortabel. Sentral beliggenhet i kjernen av Atlanta er trehytten en skjult skatt.» skriver utleierne i annonsen.

Saken fortsetter under bildet.
Ekslusiv trehytte
EKSKLUSIVT: Kun det beste er godt nok, og med sengetøy av 100% egyptisk bomull kan det vel ikke bli bedre. Foto: Sarah Dorio/Parachute

«Som alle andre på Airbnb, har dette stedet vært på min bucketlist i lang tid. Nå som jeg endelig har fått strøket det av lista kan jeg helt ærlig si det var mer magisk enn forventet. Bildene klarer ikke å få frem hvor fint det faktisk er.» skriver en tidligere gjest. 

Men skal du få oppleve drømmehytta må du vente ganske så lenge, i følge kalenderen har ikke hytten en ledig helg før november 2018.

Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler