FERIEPARADIS: Cancun er en kjent destinasjon for reiseglade mennesker.
FERIEPARADIS: Cancun er en kjent destinasjon for reiseglade mennesker. Foto: Shutterstock
Er du sugen på en jobb som inneholder hvite strender, luksushoteller, bading og turer, bør du definitivt lese videre.

Det er den meksikanske byen Cancun som nå tilbyr 10.000 dollar (drøyt 80.000 kroner) i måneden til en heldig utvalgt jobbsøker.

Bading, jungel og luksushotell
Den solfylte feriebyen ønsker seg en «Cancún Experience Officer», en CEO, som skal markedsføre byen i sosiale medier, samt produsere innhold til byens egen hjemmeside, skriver Independent.

«Som CEO får du muligheten til å svømme med hvalhaier, oppleve jungelen, utforske forhistoriske ruiner og mye mer», står det blant annet i stillingsannonsen.

Den som får jobben skal bo på luksushoteller, og vil få dekket alle utgifter som jobben måtte føre med seg i løpet av de seks månedene engasjementet varer.

Saken fortsetter under bildet
CANCUN
FRISTER: Cancun ønsker seg en dedikert medarbeider som skal være byens ansikt utad. Foto: Scanpix

Slik søker du
Alle som er over 18 år har mulighet til å søke. For øvrig er det ingen spesielle kvalifikasjoner, men du må fylle inn et søknadsskjema der du også laster opp en video på et minutt og legger til en selvskrevet historie om reise.

Det vil bli plukket ut 100 kandidater i desember, og 50 av disse går videre til en semifinale. 

Deretter vil de fem beste bli plukket ut og fløyet til Cancun for finalen i januar, skriver Dagbladet, som først omtalte saken i Norge.

Blir du ansatt, skal du jobbe i et seks måneders engasjement fra mars til august 2018.


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler