SOV GODT: På Maldivene kan du snart sove i en villa  fem meter under vann.
SOV GODT: På Maldivene kan du snart sove i en villa fem meter under vann. Foto: Conrad Hotels & Resorts (illustrasjon)
En luksuskjede på Maldivene tar nå soving under vann til et helt nytt nivå.

Conrad Maldives Rangali Island bygger i skrivende stund en hotellvilla til en verdi av 15 millioner dollar – drøye 116 millioner norske kroner – der deler av villaen vil være nærmere fem meter under havoverflaten i det indiske hav.


Verdens første
Villaen, som skal være verdens første undersjøiske residens, er under bygging på Maldivene og skal stå klar i november, ifølge CNN.

Med navnet Muraka, som betyr «korall» på det lokale språket Dhivehi, søker luksuskjeden å gi gjestene en «intim og oppslukende opplevelse i et av verdens mest fantastiske marine miljøer».

Villaen kommer til å ha treningssenter, bar, «evighetsbasseng», en egen del for butlere, et badekar med utsikt mot sjøen – og høydepunktet: et undersjøisk soverom.

Fra den øverste delen av villaen over land går det en spiraltrapp ned til den undersjøiske delen, som vil bestå av et king-size soverom, stue og bad – der du kan se ut på havlivet mens du gjør ditt fornødne.

Saken fortsetter under bildet.
Maldivene
BAD UTENOM DET VANLIGE: Her kan du se på fiskene mens du gjør morgenstellet. Foto: Conrad Hotels & Resorts (illustrasjon)

Ukjent pris
Frister det å ta med familien eller vennegjengen for en undersjøisk opplevelse? Villaen har plass til opp mot ni personer, men hvor mye det vil koste å bo der er foreløpig ikke kjent.

Gjester kan allerede tilbringe en natt under vannoverflaten på hoteller som The Manta Resort på Pemba Island og The Palm i Dubai, som har rom med vinduer der du kan se ut mot gigantiske akvarier.

Men Muraka på Maldivene skal være den første villaen under vann, og skal også være den mest teknologisk avanserte som sådan.


Flere kanaler