VANT: Norwegian-sjef Bjørn Kjos kan glede seg over enda en gjev pris til selskapet.
VANT: Norwegian-sjef Bjørn Kjos kan glede seg over enda en gjev pris til selskapet. Foto: NTB scanpix
Norwegian stakk torsdag kveld av med prisen for «årets flyselskap i verden» under anerkjente CAPA Global Aviation Summit i London.

Flyselskapet fikk blant annet prisen for sin innovative lavprisstrategi og innføring av den nye flytypen, Boeing 737 MAX, som gjør det mulig med interkontinentale reiser med mindre fly til lavere priser.

«Det er en ære å motta prisen for årets flyselskap på vegne av Norwegian. Utmerkelsen er en anerkjennelse til alle våre dedikerte medarbeidere som jobber hardt for selskapet. Prisen motiverer oss  til å fortsette jobben med å tilby rimelige flyturer, samtidig som dette bare er starten på vår internasjonale ekspansjon», sier Kjos i en pressemelding.

Juryformannen roser jobben Norwegian gjør for bransjen.

– Norwegians innovasjonsevne og bruk av ny teknologi har endret luftfarten. Norwegians strategi har bidratt betydelig til verdiskapning i bransjen og selskapet er i ferd med å utvikle seg fra et europeisk lavprisselskap til et globalt selskap stadig flere reisende kjenner til, sier Peter Harbison, Executive Chairman av CAPA, ifølge Nettavisen.


norwegian
Foto: Reuters


Flere kanaler