PARADISE HOTEL: Du kan bo på realityhotellet under neste ferie, hvis du er villig til å betale en god slump penger.
PARADISE HOTEL: Du kan bo på realityhotellet under neste ferie, hvis du er villig til å betale en god slump penger. Foto: Careyes.com
Frister det med late dager på Paradise Hotel? Er drømmen å ta med vennegjengen, eller kanskje familien, på hotellet kjent fra den mye omdiskuterte realityserien?

Nå kan drømmen din bli en realitet, og altså uten kamera på slep. Men du må hoste opp en ganske god sum.

Hotellet fra Paradise Hotel, eller Villa Careyes Sol de Occidente Castle som stedet egentlig heter, ligger i Careyes i Mexico.

Det er strengt tatt ikke et hotell, men en luksusvilla med tolv soveplasser. Og prisen? Drøye 72.000 kroner per natt, skriver Dinside.no.

Saken fortsetter under bildet.
Paradise Hotel
SKJERMET: Her kan det festes, eller avslappes, uten at det kommer på TV-skjermen i ettertid. Foto: Careyes.com

Til gjengjeld får du bo som en realitydeltaker med privat tilgang til alle bassengene, gratis parkering, bar med personale og Wifi. Og har du vondt for å la Fido bli hjemme, er det også lov å ta med kjæledyr uten ekstra kostnad.

Paradise Hotel-villaen er en av to som ligger på hver sin lille topp langs kysten i Careyes. Sitter det litt langt inne å skulle legge ferien til selve realityhotellet, kan du leie en tilsvarende villa litt lengre ned på den samme stranden.

Villa Careyes Sol de Oriente Castle tilbyr det samme som Paradise Hotel: tolv soveplasser, private bassenger, bar og parkering.

Og blir du der en ukes tid, er det bare å starte sparingen. Da må du nemlig ut med drøye 400.000 kroner. 


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler