MÅTTE GÅ: Sarah fikk ikke lov til å trene i de klærne hun hadde tatt på seg.
MÅTTE GÅ: Sarah fikk ikke lov til å trene i de klærne hun hadde tatt på seg. Foto: Privat
Sarah Villafane ble både skuffet og opprørt da hun nylig ble kastet ut fra et treningssenter i Charleston i USA.

Studenten troppet opp ved treningssenteret der hun studerer, iført en magetopp og en treningstights. Så fort hun kom inn døren – ferdig skiftet – ble hun spurt om hun ikke kunne ta på seg noe annet. 

– Jeg hadde selvsagt ikke med meg andre trøyer, så jeg sa "mhm, okey" og gikk og startet treningen, ganske sur over at de i det hele tatt ba meg om å skifte, skriver Villafane i et mye delt Facebook-innlegg.

Få minutter senere ble hun oppsøkt av en medarbeider ved treningssenteret, som enda en gang ba henne om å ta på seg en trøye, skriver Metro.

– Jeg svarte at jeg allerede har på meg en trøye, men vedkommende nektet for at dette var godt nok. «Den må dekke alt. Hvis du har problemer med det, har vi alltids sjefen vår her», sa hun, ifølge studenten.«Hygieniske årsaker»
Da sjefen fikk se antrekket, viste det seg at han hadde nøyaktig samme oppfatning som medarbeiderne ved treningssenteret. Dermed måtte Sarah forlate lokalet uten å få trent.

– Jeg kjøpte dette treningstøyet fordi det er komfortabelt. Hva er problemet? Hvorfor kan jeg ikke trene i det? Er navlen min så distraherende for de 85 prosent mennene som er på senteret, spør Sarah.

Treningssenteret skal senere ha opplyst til Villafane at hun ble kastet ut av «hygieniske årsaker», men kvinnen nekter for at noen av medarbeiderne oppga dette som grunn da hun ble bedt om å forlate stedet.

Synes du antrekket hennes er upassende? Diskuter saken i kommentarfeltet på Facebook.


Flere saker

Vinn TV-pakke verdt 50.000,-
Vinn TV-pakke verdt 50.000,- Mandag 30.03 2020
Christers luksuspizza
Christers luksuspizza Fredag 03.04 2020
Flere kanaler