Foto: Instagram/Simone Taylor
Synes du det er kjedelig å klippe neglene?

Kanskje du finner ut at det ikke er så ille likevel, når du har sett bildene av den tyske 16-åringen Simone Taylor.

Hun har ikke klippet neglene siden 2014, noe som har medført en mildt sagt oppsiktsvekkende samling negler.

Saken fortsetter under innlegget

Taylor begynte å interessere seg for negler og manikyr for tre år siden, og etter å ha sett endel YouTube-videoer, la hun merke til at mange av stylistene hadde veldig lange negler.

Redd for neglsakser
Dette inspirerte henne til å la neglene vokse.

– Jeg tror kanskje at avhengigheten min startet den dagen. Helt siden den gangen har jeg vært redd for neglsaker, forteller Taylor til The Sun.

Hun innrømmer at de nær 15 cm lange neglene byr på problemer.

– Akkurat nå har jeg flere eksamener, og det er vanskelig å skrive. Etter en times skriving gjør det veldig vondt i hendene, sier 16-åringen.

Saken fortsetter under bildet

Også personlig hygiene byr på utfordringer.

– Jeg må være veldig forsiktig når jeg kler på meg. Selv om ikke neglene knekker, så gjør det veldig vondt når de setter seg fast, så jeg må gjøre det veldig sakte. Å kneppe igjen en bluse kan ta evigheter, sier Taylor til The Sun.

Hun har kun opplevd å knekke en negl én gang; det skjedde i juli i fjor.

På Instagram-kontoen sin viser Simone fram den usedvanlige håndpryden. Tilbakemeldingene er svært varierende, røper hun.

– Jeg er takknemlig for alle de fine menneskene som skriver. Takket være dem så har jeg alltid vært komfortabel med neglene mine. Jeg har ingen planer om å klippe dem, tross de negative kommentarene.


Flere kanaler