GAVE: Prins Harry og hertuginne Meghan fikk blant annet en bamse da de hilste på folk i Birkenhead.
GAVE: Prins Harry og hertuginne Meghan fikk blant annet en bamse da de hilste på folk i Birkenhead. Foto: Reuters
I oktober offentliggjorde Kensington Palace at hertuginne Meghan (37) og prins Harry (34) venter sitt første barn.

«Deres kongelige høyheter er veldig glade for å kunngjøre at hertuginnen av Sussex venter barn våren 2019», skrev det britiske kongehuset på Instagram.

Siden den gang har ingen fått vite noe mer om når terminen er, men under et offisielt besøk i Birkenhead i England mandag, skal hertuginnen ha lettet litt på sløret, skriver Daily Mail.

Hertuginne Meghan skal da ha fortalt en av de fremmøtte at hun er seks måneder på vei - og at termindatoen er i slutten av april.

Hun skal også ha gitt uttrykk for at paret ikke vet om det er en gutt eller jente, og at de ikke vil vite dette fordi de ønsker å bli overrasket.

Saken fortsetter under bildet
meghan
POPULÆR: Hertuginne Meghan tok seg tid til å snakke med flere av tilskuerne under besøket. Foto: AP

Roses for antrekket
Under besøket var 37-åringen kledd i en knallrød kåpe og lilla kjole, og ifølge Min Mote har hertuginnen fått mye ros fra eksperter for det fargerike valget.

Kjolen skal også ha blitt utsolgt kort tid etter at hertuginnen viste seg i antrekket.

LES OGSÅ: Derfor går prins George (4) alltid i shorts


Flere saker

- Dom viser at barnevernet er i krise - Flere dommer i Menneskerettighetsdomstolen viser at det norske barnevernet er i krise. Tirsdag 19.11 2019
Mer depresjon blant sauebønder i ulveområder Sauebønder som bor i ulveområder har større har oftere angst og depresjon enn andre sauebønder. Onsdag 20.11 2019
Flere kanaler