GIFTER SEG: Prins Harry (33) og Meghan Markle (36) har planlagt en helt spesiell hyllest av prinsesse Diana under bryllupet.
GIFTER SEG: Prins Harry (33) og Meghan Markle (36) har planlagt en helt spesiell hyllest av prinsesse Diana under bryllupet. Foto: Reuters
19. mai arrangeres det som til nå er årets mest omtalte bryllup, da prins Harry (33) og Meghan Markle (36) gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle.

De siste ukene har stadig flere detaljer fra planleggingen blitt kjent, som deler av gjestelisten – og at paret ikke ønsker seg gaver til den store dagen.

Dianas favorittblomst
Nå skriver People at de to har bestemt seg for å hedre Harrys avdøde mor, prinsesse Diana, i kirken. 

En stor del av blomsterhavet inne i kapellet vil nemlig bestå av Dianas absolutte favorittblomster, hvite roser. I tillegg skal kirken utsmykkes med Markles favoritt, peoner, skal vi tro kildene.

Paret har også hyllet Diana på andre måter den siste tiden. Etter forlovelsen i november ble det kjent at to diamanter fra Dianas personlige samling var brukt i Meghan Markles forlovelsesring.

– Ettersom jeg ikke får treffe Harrys mamma, er det veldig viktig for meg å kjenne at hun likevel er en del av oss, sa Markle i et intervju før jul.

Saken fortsetter under bildet
diana
FOLKETS PRINSESSE: Dette bildet av prinsesse Diana er tatt i 1996 - året før hun døde tragisk i en bilulykke i Paris. Foto: AFP

Diana versjon 2.0
I boken «Meghan – en Hollywoodprinsesse», som ble lansert i forrige uke, kommer det fram at den tidligere «Suits»-stjernen er svært fascinert av Diana.

– Diana var 36 år da hun døde. Meghan er 36 år nå. Psykologisk sett plukker hun opp stafettpinnen etter Diana, sa forfatter Andrew Morton, ifølge NRK.

En tidligere venninne av Markle hevder i boken at den tidligere skuespilleren gjerne vil bli Diana versjon 2.0.


harry meghan
SNART EKTEPAR: Dette var ett av de offisielle bildene som ble sendt ut av Kensington Palace i forbindelse med forlovelsen. Foto: Reuters

Flere kanaler