TAXFREE: Bestiller du varene på forhånd, garanteres det at du slipper kø.
TAXFREE: Bestiller du varene på forhånd, garanteres det at du slipper kø. Foto: NTB scanpix
Er du lei de lange køene i taxfreebutikken, bør du definitivt lese videre.

Nå har det nemlig kommet en tjeneste som skal gjøre at du kan bestille varene fra sofaen hjemme og hente dem ferdig pakket på et eget hentepunkt i butikken, skriver Din Side.

Tjenesten, som du finner her, er relativt ny, og den er tilgjengelig ved Oslo lufthavn og ved flyplassene i Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim.

Travel Retail Norway AS, som blant annet driver taxfreebutikken på Oslo lufthavn, garanterer nærmest at det ikke skal være køer ved hentepunktet.

– Alt står ferdig pakket og klart, så det går veldig raskt. I takt med at flere bruker tjenesten kommer vi til å utvide kapasiteten slik at det ikke blir kø, forteller kommunikasjonssjef i Travel Retail Norway AS, Haakon Dagestad, til Din Side.

Bestilling og henting av varer kan gjøres både ved utreise og hjemreise.


taxfree
STORT: 1. september 2016 åpnet Norges største taxfree-butikk på Oslo Lufthavn. Bildet er tatt i forbindelse med en pressevisning dagen i forveien. Foto: NTB scanpix

Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler