ULYKKESFUGL: Fall som dette blir trolig verdsatt av den svenske klesprodusenten.
ULYKKESFUGL: Fall som dette blir trolig verdsatt av den svenske klesprodusenten. Foto: Shutterstock
Er du en høyst middelmådig skikjører som ofte blir liggende og sprelle midt i bakken mens vennene dine suser forbi? Eller har du en tendens til å falle før du har kommet ordentlig på skiheisen? Eller en kombinasjon av dette?

Da har vi drømmejobben til deg.

Begrenset erfaring er bra
Klesmerket Tenson er nemlig på jakt etter en skikjører som kan teste deres nye kolleksjon med skiklær i skidestinasjonen Idre i Sverige - for tanken er at klærne skal tåle nettopp denne typen hendelser i slalåmbakken.

– Vår avdeling for produktutvikling trenger innsikt om hvordan skiklærne våre klarer seg hvis man gjør et «kongetryn» i en isete bakke, setter seg fast i heisen eller danser på afterski, skriver selskapet i jobbannonsen, ifølge den svenske avisen Västerbottens-Kuriren.

Meget begrenset skierfaring er en fordel, men ikke et krav. I tillegg skriver de at riktig kandidat har en «teste-og-lære-mentalitet» - og at vedkommende aldri har fått komplimenter for skikjøringen sin.

Ifølge Tenson innebærer jobben følgende tre utfordringer:

1. Ta skiheisen til toppen.
2. Kjør ned bakken. Gjenta.
3. Gi oss feedback.

Får bo på hytte
Arbeidstidene er oppgitt å være fra kl. 9 til 12 og 13 til 16, og den som får jobben kan se fram til å tjene 250 kroner i timen.

Tenson dekker reise fra hvor som helst i verden, og betaler også mat og opphold på en hytte rett ved bakken for skitesteren og en venn.

Er du interessert, bør du imidlertid få opp farten - for søknadsfristen er allerede 11. februar (søknadsskjema finner du her).
Flere kanaler