STEMNING: Her føres Andréa inn av Petter Stordalen. Et fullsatt Tele 2 Arena, orkester og innleid prest, sørget for et storslått bryllup.
STEMNING: Her føres Andréa inn av Petter Stordalen. Et fullsatt Tele 2 Arena, orkester og innleid prest, sørget for et storslått bryllup. Foto: Nadia Frantsen
I helgen arrangerte hotellkjeden Nordic Choice sin årlige vinterkonferanse i Tele2 Arena i Stockholm. 

Arrangementet, som samler flere tusen ansatte i Choice, skulle vise seg å bli noe helt utenom det vanlige for Andréa Buhre (33) fra Helsingborg.

Ledelsen hadde på forhånd intervjuet mange ansatte om hva deres største drøm var, og Andréa hadde svart at hun ønsket seg et bryllup.

– I filmen forklarte jeg at min største drøm var å gifte meg. Jeg sa at Nordic Choice er som en familie for meg, og ettersom jeg ikke har en far som er til stede, hadde det vært en ære om Petter Stordalen hadde ført meg opp til min kommende mann, sier Buhre til Expressen, som først omtalte saken.

Stordalen oppfylte flere av drømmene som ble vist fram på storskjermen, og da det var Andréas tur, spurte han om hun stolte på ham.

Saken fortsetter under bildet
bryllup
SATT UT: Petter Stordalen overrasket Andréa (33). Foto: Nadia Frantsen

Sprang ut
Hun svarte ja – og dermed sprang de ut til en losje hvor Andréa fikk ta på seg en brudekjole. Så ble lyset dempet i den enorme arenaen, og til tonene av Kents «Utan dina andetag» kom de to gående inn.

– Å bli ledet fram til min kommende mann av Petter, det slår jo alt, forteller Buhre til P4.

– Jeg rakk nesten ikke å tenke, men jeg tror nok Petter var mer nervøs enn meg. Orkesteret begynte å spille, og vi gikk fram til scenen, der mannen min ventet. Og der ble jeg gift, forteller hun til Expressen.

Saken fortsetter under bildet
bryllup
FEIRER: Petter Stordalen sørget for at Andréa fikk gifte seg med sin Ola (t.v). Foto: Nadia Frantsen

– Riktig for oss

Hun er fortsatt skjelven etter det som skjedde.

– Det var helt fantastisk. At det faktisk skulle bli bryllup var ikke i mine tanker da jeg sendte inn videoen. Men det var så riktig for oss å gifte oss i Tele 2 Arena. Å stå foran alle kollegene føltes fantastisk, sier 33-åringen til P4.

Også døtrene Lilly (4) og Belle (1,5) fikk være til stede da paret ga hverandre sitt ja. Øvrig familie fikk, av åpenbare årsaker, ikke vite noe om det topphemmelige opplegget.

– Derfor skal vi arrangere et nytt bryllup til sommeren, sier Andréa Buhre.

Petter Stordalens kone, Gunhild, la ut en video av begivenheten på Instagram, etterfulgt av teksten «Vær forsiktig med hva du drømmer om...og pass på at du drømmer stort nok – for drømmer blir sanne»Flere kanaler