Mathias Nilsson hadde nemlig fått beskjed om å henge opp julegardinene og pynte til jul på kjøkkenet i huset han deler sammen med kjæresten Marie Johansson i Valdermarsvik i Sverige.

Marie overlot jobben til Mathias siden hun ikke hadde tid til å gjøre det selv. 

- Jeg spurte han om han kunne henge opp gardinene. Jeg tenkte ikke at det kunne gå så feil, sier hun til den svenske avisen Expressen.

Nilsson er tydelig fornøyd med jobben han har gjort da kjæresten kommer hjem fra jobb og han skjønner derfor lite av Maries stadige spørsmål om han ser noe forskjell på de to vinduene hvor han har hengt opp gardinene. 


Opp ned
Til tross for flere hint fra Marie klarer ikke Mathias å se at det ene settet med gardiner henger opp ned. Tre minutter uti filmen går det etter hvert opp for Nilsson at han har tabbet seg ut.

- Kan man glede noen, så skal man gjøre det. Det her er min julegave til alle, sier han til den svenske avisen Expressen. 

- Det var som om jeg snakket til en treåring, men han forstod fortsatt ikke, sier Marie til avisen. 

Saken er også omtalt i flere andre svenske medier, deriblant Aftonbladet.


Populær
Videoen av det tapre pynteforsøket går sin seiersgang i sosiale medier i Sverige. 

Siden videoen ble lagt ut på Maries Facebook 23. november har den blitt sett over 750 000 ganger i skrivende stund. 

Du kan se den hysteriske videoen her:

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler