MÅL: Det er ikke alle nyttårsforsetter som er like enkel å holde.
MÅL: Det er ikke alle nyttårsforsetter som er like enkel å holde. Foto: Shutterstock
Nå som vi kommer inn i det nye året er det mange som setter seg nyttårsforsetter, men ikke alle er like flinke til å holde de. Derfor av vi laget en liste med apper som kan hjelpe deg med nettopp dette.

Her er listen med apper som hjelper deg med å bli en bedre versjon i 2018.

1. MyFitnessPal

app
VEKTTAP: Dersom du ønsker å gå ned i vekt er denne appen hjelpsom. Foto: digitaltrends


Denne appen lar deg holde styr på helsen din hvor enn du går. Den hjelper deg ikke bare må å følge kaloriene dine, men du kan også bruke denne til å skanne varene du tenker på å kjøpe i butikken, og få informasjon om næringsinnhold.


2. Duolingo

app
SPRÅK: Dersom du drømmer om å snakke et annet språk er denne perfekt for deg. Foto: Duolingo

Hvis du vil lære deg spansk, fransk, mandarin eller 20 andre språk er denne appen den beste. Den er redaktørens utvalgt i Appstore, og har 4,6 av 5 stjerner. Denne appen gjør det å lære seg et nytt språk moro og du får en god oversikt over hva du har gjort og lært. 

3. Time 2: Beat Procrastination

App
TID: Sørg for å få mest mulig ut av tiden din det kommende året. Foto: Blue Cocoa

Når man starter dagen har man som regel en hel liste med ting man burde gjøre. Men uten ordentlig organisering er det sjeldent man får alt gjort. Time 2 er en app som hjeper deg å planlegge dagen. Du skriver opp hva du skal gjøre, og appen forteller deg hva du har igjen å gjøre før dagen er over. 

Det er en gjøremåls-planlegger med nedtelling for hver oppgave, som gjør at man holder fokus på bare en ting av gangen. 

4. PocketGuard

app
BUDSJETT: Sliter du med å holde deg til et satt budsjett? Da kan denne appen være noe for deg. Foto: PocketGuard


Er du student eller bare vil ha mer kontroll på økonomien kan PocketGuard være en god hjelper. PocketGuard har direkte tilgang til bank konto-oversikten din så du kan enkelt holde kontroll på transaksjoner.

Det som gjør denne appen litt spesiell er at du kan se hvordan du bruker pengene dine med diagrammer. Noe som gjør det enklere å se hvor du evetuelt kan stramme inn på pengebruken. 


5. Strides Habit Tracker

app
MÅL: På denne appen kan du holde kontroll over alle nyttårsforsettene dine. Foto: Goals LLC

Med denne appen får du med det meste, og burde laste ned i sammenheng med de andre. For deg som setter seg flere nyttårsforsetter kan denne appen hjelpe deg å følge alle de forskjellige målene igjen året. 

Flere kanaler