LYNRASK: Nå kan du ikke skylde på at tannpussen tar for lang tid!
LYNRASK: Nå kan du ikke skylde på at tannpussen tar for lang tid! Foto: Skjermdump / Shutterstock
Det er bare å innrømme det, å pusse tennene er noe av det kjedeligste som finnes.

Så kjedelig at nordmenn ofte ikke gidder å pusse tennene to ganger per dag, slik tannlegen anbefaler.

Men nå er heldigvis redningen nær, skal vi tro personene bak «Amabrush». De mener at deres produkt kommer til revolusjonere tannhygienen din.


Enkel i bruk
I følge produsenten er konseptet svært enkelt; du dytter noe som ser ut som en tannbeskytter inn i munnen og trykker på en knapp. Rundt 10 sekunder senere er tennene pusset, takket være vibrasjoner som kommer fra en liten motor som sitter i enden av «tannbørsten».

I den delen du ikke har i munnen er det i tillegg til motor, også en beholder til tannkrem. Denne beholderen er spesialdesignet, så du må belage deg på å bestille tannkrem fra produsenten fremover.

Artikkelen fortsetter under videoen

Men kommer den i salg?
«Amabrush» er helt i startgropen, og kun tilgjengelig via Kickstarter. Men det ser ut til at folk liker ideen. Hele 13.000 personer har bidratt, og pengene renner inn.

Selskapet har fått inn over 1,5 millioner euro, eller nærmere 15 millioner norske kroner. Selskapet ba om 500.000 kroner.

Selskapet skriver på sin Kickstarter-side at de vil levere de tidlige modellene til adresser over hele verden, men de blir ikke levert før i desember.

Kickstarter er forøvrig en folkefinansieringstjeneste som lar gründere og utviklere selge ideer og produkter i en tidlig fase til folk som vil være med å finansiere prosjektet.
ad
TRÅDLØS: Kjøper du den dyreste modellen får du med en trådløs lader til tannbørsten din. Foto: Amabrush

Flere saker

- Ja til ølsalg i kiosker og bensinstasjoner Frp foreslår nok en gang å tillate salg av alkohol på kiosker og bensinstasjoner. Onsdag 27.05 2020
Flere kanaler