Foto: P4
Den 11. januar startet slukking av FM-nettet i Norge. Først ut var Nordland, og i løpet av 2017 skal alle riksdekkende kanaler over på DAB og digitalradio i hele Norge.

Med det nye DAB-nettet har også antallet riksdekkende radiokanaler økt kraftig, og teller nå 30 stykker totalt. Det som imidlertid er viktig er å oppdatere kanallisten på radioene dine. Dette gjøres på ulike måter avhengig av DAB-radiotype og -modell.


P4 lager nå åtte riksdekkende radiokanaler. I tillegg til P4 Lyden av Norge, finner du disse på DAB-radioen din nå:

P5 Hits - Bare hits hele tiden
Musikkintensiv fullservicekanal for unge voksne. Ensemble-basert morgenshow i Bergen og Oslo. Ungdommelig, men utfordrer ikke grenser for mye. 
Hør: P5 Hits

P6 Rock - Vi rocker Norge
Voksen kanal med rockehits fra bank som Red Hot Chili Peppers, Pink Floyd, Guns N'Roses Green Day, Foo Fighters, Nirvana, R.E.M. og AC/DC. Aktuelt og live morgenshow. Nær fullservice, med nyheter og trafikk.  
Hør: P6 Rock

P7 Klem - Rolige favoritter
Rolig musikk-kanal med tilstedeværelse.  Spilleliste med base i 80 og 90-tallet, men du får også høre låter fra 70-tallet og i dag. Musikk i fokus.
Hør: P7 Klem

P8 Pop - Gode minner fra 80-tallet
Spiller hits fra 75 – 95 med en klar kjerne i up-tempo-pop-hit fra 80-tallet, med artister som Pet Shop Boys, Abba, Wham, Paula Abdul, Rick Astley, Cyndi Lauper og Kim Wilde.
Hør: P8 Pop

P9 Retro - Gylne perler fra 60- og 70-tallet
Dette er kanalen for deg som var ung på 60 og 70-tallet, eller føler du hører hjemme i den perioden. Her får du høre alle de største artistene fra popmusikkens gullalder, slik som Elvis Presley, Stevie Wonder, Beach Boys, Creedence Clearwater Revival, Aretha Franklin, Chuck Berry, Marvin Gaye og Simon & Garfunkel.
Hør: P9 Retro

P10 Country - Country favoritter
P10 Country er landets første riksdekkende radiostasjon for moderne countrymusikk. Her hører du artister som Shania Twain, Lonestar, Garth Brooks og LeAnn Rimes og du får hyggelig selskap fra programledere og nyhetsoppdateringer fra morgen til kveld.

NRJ - Hit Music Only
Kanalen som spiller den nye musikken først! En unik kanal som når ut til ungdommen, engasjerer, prater om det de er opptatt av, og ikke minst spiller den musikken de vil høre, først! Høyt tempo og trøkk gjennom hele dagen. Ensemble-basert morgenshow med frekke innslag. Drives frem av «på kanten» og ofte over kanten humor.

Logoer
P4-GRUPPENS DAB-KANALER: P4 Radio Hele Norge, P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro og NRJ.


Flere kanaler