KOM NÆRMERE: Instagram har lansert en ny funksjon som gjør at du kan zoome i bildene som legges ut.
KOM NÆRMERE: Instagram har lansert en ny funksjon som gjør at du kan zoome i bildene som legges ut. Foto: Instagram

Siden Instagram kom i 2010 har stadig flere nordmenn trykket appen til sitt hjerte. Tall fra Ipsos viser at 1,7 millioner nordmenn over 18 år har profil. Inkluderes alle under 18, så ligger tallet antagelig over 2 millioner. 

Det er med andre ord mange som daglig deler bilder, men noen ganger er det ikke så lett å se hva eller hvem som er på bildene. 

Hva skjer egentlig i bakgrunnen, hvem sitter helt ytterst i kanten av bildet, er det et spøkelse som kommer opp av pipa? 

LES OGSÅ: Nye iPhone 7 avsløres 7. september

Med Instagram sin nye «zoom-funksjon» kan du enkelt finne svaret på alle disse spørsmålene. Funksjonen ble lansert onsdag kveld og Instagram sin egen post om oppdateringen har allerede blitt sett nærmere 2 millioner ganger.  

Saken fortsetter under bildetGrunnen til at Instagram kommer med oppdateringen nå kan nok være fordi mange brukere har klaget på at dette ikke har vært mulig tidligere. 

Tall fra Ipsos viser også at bruken av Instagram har flatet ut blant unge, men fremdeles vokser i de eldre aldersgruppene. 

Det er ikke umulig at det også har hatt noe å si for at man nå kan zoome seg inn på bilder.

Flere saker

Ap lover rask vurdering av ulvejakt Arbeiderpartiet lover en rask vurdering av om de vil støtte mer ulvejakt. Mandag 27.01 2020
Flere kanaler