RYKTE: Det sies at den nyeste iPhone-modellen vil være spesielt god på en ting. Dette bildet viser iPhone 7, den hittil nyeste modellen.
RYKTE: Det sies at den nyeste iPhone-modellen vil være spesielt god på en ting. Dette bildet viser iPhone 7, den hittil nyeste modellen. Foto: Reuters
Den kommer trolig ikke på markedet før i september, men allerede nå går det mange rykter rundt det som vil bli Apples åttende iPhone-modell. 

Det har blitt spekulert i alt fra telefonens utseende til hvor stor skjerm den vil få og hvordan den skal kunnes lades opp og det er det sistnevnte som virkelig har satt summingen i sving.

De fleste som eier en smarttelefon vet at batteritiden kan være en utfordring. Mange har blitt avhengige av å lade telefonen flere ganger i døgnet for å bruke den så mye som de ønsker. Dette vil Apple gjøre noe med i sin seneste modell, mener analytiker Ming-Chi Kuo ifølge MacRumors.


Han jobber for KGI Securities og har blitt kjent for å komme med særs nøyaktige spådommer når det kommer til Apple-produkter. 

«Vi forventer at en iPhone 8 vil ha samme størrelse som iPhone 7, men at ny teknologi vil gjøre batteriet mindre og at man dermed kan få mer ut av telefonen. Vi tror dermed at batterikapasiteten kan sammenlignes med en iPhone 7 plus», skriver Kuo i sin rapport. 


Dette faktum alene kan føre til at iPhone 8, eller X, som det ryktes at den skal hete, kan bli den mest solgte telefonen gjennom tidene, selv om den kommer til en stiv pris, skriver danske BT

Ifølge det danske teknikkmagasinet Input kan telefonen bli kostende over 12.000 norske kroner. Om det er verdt pengene for en trådløs og ladefri hverdag får bli opp til den enkelte. 


Flere kanaler