GODT NYTT: I løpet av de nærmeste ukene vil Instagram komme med to oppdateringer mange har ventet på. Du får blant annet mulighet til å «like» kommentarer.
GODT NYTT: I løpet av de nærmeste ukene vil Instagram komme med to oppdateringer mange har ventet på. Du får blant annet mulighet til å «like» kommentarer. Foto: Shutterstock
Det er mange som har lagt ut et bilde eller en videosnutt på Instagram og fått kommentarer som kanskje var vel så morsomme som det opprinnelige innlegget. 

Tidligere har eneste måten å vise at man setter pris på disse kommentarene vært å kommentere tilbake, men nå kommer Instagram med en ny funksjon.

I løpet av de nærmeste ukene kommer nemlig en oppdatering som gjør det mulig å like kommentarer. Grunnen er at Instagram ønsker å fremme et positivt miljø, skriver Instagram i et blogginnlegg om de nye oppdateringene. 

Saken fortsetter under bildet
Instagram
FLERE HJERTER: Snart vil det ikke bare være mulig å like bilder og videoer på Instagram. Med den nye oppdateringen vil du også kunne like kommentarer. Foto: Instagram


Skru av
Men det er ikke den eneste nyvinningen Instagram kommer med, allerede nå kan du nemlig velge å skru av kommentarfeltet under innlegg du selv poster. 

«Det er ikke alle kommentarer som er like hyggelige eller ønsket, derfor har vi lansert en funksjon som gjør det mulig å skru av kommentarfeltet. Noen ganger kan det jo også være øyeblikk man ønsker at skal stå for seg selv», skriver Kevin Systrom, en av Instagrams grunnleggere, i blogginnlegget. 

Så det er med andre ord bare å oppdatere Instagram-appen flittig i løpet av desember. 

Instagram
NYE MULIGHETER: Både ved å gå inn på avanserte innstillinger, og ved å gå inn på poster du allerede har lagt ut, har du nå muligheten til å skru av kommentarfeltet under posten. Foto: Skjermdump InstagramFlere kanaler