Snapchat har i dag lansert "Minner" som sin nyeste funksjon.

Det skal gjøre den populære appen mer brukervennlig, men kan den samtidig ta vekk litt av punchen til det sosiale mediet?

Når du lagrer Snapen din, vil den nå automatisk lagres i "Minner".
W3Schools.com

Ved å sveipe skjermen oppover vil du komme inn til "Minne"-menyen, hvor du kan se alle de lagrede snapsene.

W3Schools.com


På denne siden kan du redigere de lagrede snapsene og lage nye snaps og mystories, hvis du skulle ønske det.



Du kan eksempelvis endre geo-filteret, eller legge på ny tekst på gamle snaps.



En annen viktig endring: Du kan nå laste opp bilder og videoer til minne-biblioteket og legge dette ut på storyen din!



Og en siste lille endring. Det er nå en privatsetting som krever passord, slik at folk ikke kan sjekke mobilen din og snoke på det groveste du måtte ha inne på "Minne"-biblioteket.


OBS. Funksjonen trer først i kraft etter oppdatering OG en etter at Snpchat sender deg en bekreftelses-snap.
Flere kanaler