SPRENGER GRENSER: Samsung sin nyeste modell, «Galaxy Note7» har eksplodert i markedet, men ikke på den måten produsenten håpet på.
SPRENGER GRENSER: Samsung sin nyeste modell, «Galaxy Note7» har eksplodert i markedet, men ikke på den måten produsenten håpet på. Foto: Reuters
Fredag sendte Samsung ut en pressemelding der de forteller at deres siste smarttelefon, «Galaxy Note7», blir tilbakekalt over hele verden. 

Telefonen, som i disse dager skulle komme ut i norske butikkhyller, kommer altså fremdeles til å glimre med sitt fravær. Grunnen til at telefonene blir tilbakekalt er at det er problemer med batteriene, de eksploderer og begynner å brenne når man lader telefonen, skriver danske Berlingske


I sin pressemelding skriver Samsung at de hittil har fått rapportert inn 35 tilfeller fra hele verden og at de nå jobber på full maskin for å finne ut hva feilen skyldes. 

– Fordi våre kunders trygget er vår viktigste prioritet har vi stoppet salget av «Galaxy Note7», sier Samsung i pressemeldingen. 

Kunder som allerede har skaffet seg en «Galaxy Note7» vil så raskt som mulig få erstattet sin nåværende telefon med en ny, skriver Samsung i pressemeldingen. 

Samsung lanserte telefonen for en måned siden og den ble forhåndsbestilt i så stort omfang at mobilprodusenten slet med å levere nok telefoner, skrev Berlingske i slutten av august. Nå må alle telefonene tilbake til produsenten. 


Flere kanaler