SPRENGER GRENSER: Samsung sin nyeste modell, «Galaxy Note7» har eksplodert i markedet, men ikke på den måten produsenten håpet på.
SPRENGER GRENSER: Samsung sin nyeste modell, «Galaxy Note7» har eksplodert i markedet, men ikke på den måten produsenten håpet på. Foto: Reuters
Fredag sendte Samsung ut en pressemelding der de forteller at deres siste smarttelefon, «Galaxy Note7», blir tilbakekalt over hele verden. 

Telefonen, som i disse dager skulle komme ut i norske butikkhyller, kommer altså fremdeles til å glimre med sitt fravær. Grunnen til at telefonene blir tilbakekalt er at det er problemer med batteriene, de eksploderer og begynner å brenne når man lader telefonen, skriver danske Berlingske


I sin pressemelding skriver Samsung at de hittil har fått rapportert inn 35 tilfeller fra hele verden og at de nå jobber på full maskin for å finne ut hva feilen skyldes. 

– Fordi våre kunders trygget er vår viktigste prioritet har vi stoppet salget av «Galaxy Note7», sier Samsung i pressemeldingen. 

Kunder som allerede har skaffet seg en «Galaxy Note7» vil så raskt som mulig få erstattet sin nåværende telefon med en ny, skriver Samsung i pressemeldingen. 

Samsung lanserte telefonen for en måned siden og den ble forhåndsbestilt i så stort omfang at mobilprodusenten slet med å levere nok telefoner, skrev Berlingske i slutten av august. Nå må alle telefonene tilbake til produsenten. 


Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere kanaler