HYBRID: Det står ikke på valgmuligheter med den nye konsollen til Nintendo.
HYBRID: Det står ikke på valgmuligheter med den nye konsollen til Nintendo. Foto: Nintendo
Etter måneder med rykter om hvordan den nye TV-konsollen fra Nintendo blir, lettet endelig det japanske selskapet på sløret i går kveld.

Nintendo Switch er navnet på selskapets nye hybridkonsoll, som blir å finne i butikkene fra mars 2017.


I følge teknologinettstedet The Verge er det ikke klart en helt nøyaktig dato, eller hva prisen på konsollen blir, men flere spill ble bekreftet i går.

Se lanseringstraileren her, artikkelen fortsetter under bildet


Det nye Zelda-spillet The Legend of Zelda: Breath of the Wild og et nytt Mario Kart-spill er et par av titlene som ble bekreftet. Gull for fansen, med andre ord. Nintendo avslørte også at de samarbeider med 48 utviklerstudioer om titler til konsollen.


The Verge skriver at Nintendo nå forsøker å mette alle behov, med alt fra flerspiller med venner eller hjemme på sofaen alene til spilling på farten. Til og med e-sport-spillerene skal få sine behov dekket, virker det som.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Nintendo
PÅ FARTEN: Nintendo vil at du skal kunne spille hvor som helst, når som helst. Foto: Skjermdump Youtube

Mange muligheter for kontroll
Selve konsollen er en stor skjerm, med håndkontroller festet på sidene. Disse kan tas av, eller brukes sittende fast i skjermen. Med konsollen følger det også en docking-stasjon, slik at man enkelt kan koble den til en TV, og spille med en tradisjonell håndkontroller. Enormt mange muligheter, med andre ord.

I sosiale medier er det delte reaksjoner over den nye konsollen, men noen gleder seg ihvertfall veldig.

Flere kanaler