NYE MULIGHETER: Årets julegave fra Team Snap er etterlengtet. Endelig kan du lage grupper på Snapchat.
NYE MULIGHETER: Årets julegave fra Team Snap er etterlengtet. Endelig kan du lage grupper på Snapchat. Foto: AFP
Endelig har Snapchat skjønt det, muligheten til å organisere Snapchat-vennene sine i grupper er genial og etterlengtet. At de nå har lansert «grupper» er den beste førjulsgaven vi kunne fått. 

«Høytider er en flott tid å være sammen med venner og bruke tid på familien. Vi kunne ikke tenke oss et bedre tidspunkt for å annonsere «Groups», en ny måte og kommunisere med opptil 16 venner på Snapchat», skriver Team Snap på sine nettsider

Vi har alle opplevd å måtte bla langt og lenger enn langt nedover vennelista for å finne de heldige, utvalgte personene som vi vet vil sette pris på akkurat denne snappen. Nå er du kvitt problemet – du kan enkelt gruppere folk sammen. 

Her er en kort forklaring fra Team Snap som viser hvordan det funker.

Saken fortsetter under bildetNye verktøy
Grupper kan bli laget når du sender en snap eller når du oppretter en ny chat. Snapper som blir sendt til en gruppe kan kun åpnes en gang og deretter bli spilt av en gang i reprise. En uåpnet snap blir slettet etter 24 timer, opplyser Team Snap. 

I den nye oppdateringen er det også nye muligheter for behandling av bilder. Du får nå tilgang til verktøy som saks og malingskost. Førstnevnte kan brukes til å kutte ut deler av en snap og gjøre den om til et klistremerke. Med malingskosten kan du gjøre alle snapper om til et kunstnerisk mesterverk.


Flere kanaler