Intervjuet av professor Robert Kelly er rett og slett ustyrtelig morsomt.
Intervjuet av professor Robert Kelly er rett og slett ustyrtelig morsomt. Foto: BBC
Det er ikke hver dag et BBC-intervju med en Korea-ekspert går viralt.

Men så er det ikke hver dag at barn plutselig kommer stormende inn på kontoret til pappa for å se hva som skjer, midt under et direktesendt intervju.

Nå har vi endelig fått forklaringen på hvorfor barna og kona til professor Robert Kelly plutselig kom brasende inn døra på kontoret hans.

Se det hysteriske klippet her og les forklaringen under:
Fryktet for ekspert-karrieren
Professor Robert Kelly bor til daglig i den Sør-Koreanske byen Pusan, sammen med sine to barn og kone Jung-a, der han er tilknyttet universitetet i byen. Til BBC omtaler han seg og familien som helt normale, men innrømmer at det har vært en del styr fra internasjonal presse de siste dagene.


Etter den hysteriske episoden på direkten var Kelly såpass bekymret for at BBC ikke ville ha han som ekspert igjen, at han sendte en mail til kanalen for å be om unnskyldning. Det trengtes ikke, ettersom de syntes klippet var fantastisk morsomt.

– Hva var det som skjedde nå?
Nå har Kelly snakket med både BBC og Wall Street Journal om hendelsen, og i de nye intervjuene, som forøvrig handler lite om den politiske situasjonen i Sør-Korea, avslører professoren hva det var som skjedde i kulissene under intervjuet.

– Kona mi og barna var i stua og hun skulle filme skjermen, og da pappa dukket opp på skjemen ble 4-åringen veldig gira, fortalte Kelly til WSJ.

Datteren Marion (4) var allerede i perlehumør etter at hun hadde feiret bursdag i barnehagen, og da mamma ikke fulgte med et lite sekund, så hun sitt snitt til å besøke pappa som var på TV. 


Vanligvis pleier professor Kelly å låse døra til kontoret, men akkurat den dagen hadde han glemt det, og da lillebror fulgte etter i sin «baby-walker», med mor halsende etter fikk vi plutselig 2017s beste TV-øyeblikk til nå.

Etter at intervjuet var ferdig skal professoren og kona ha sett på hverandre og sagt «Hva var det som skjedde nå?».

asd
KJENDISER: Professor Kelly sammen med sin familie. Han innrømmer at det har blitt mye oppstyr etter det famøse intervjuet. Foto: AFP


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Fellingstillatelse på ulv Det er gitt skadefellingstillatelse på én ulv i sju kommuner i Agder. Lørdag 01.08 2020
Flere kanaler