Fra øverst til venstre: Jennifer Aniston, Melissa McCarthy, Kristin Stewart, Angelina Jolie, Anne Hathaway og Jennifer Lawrence
Fra øverst til venstre: Jennifer Aniston, Melissa McCarthy, Kristin Stewart, Angelina Jolie, Anne Hathaway og Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence har blitt kåret til den best betalte skuespillerinnen i verden. The Hunger Games-stjernen banket inn 433 millioner kroner mellom juni 2014 og juni 2015, ifølge finansmagasinet Forbes. Mye av Jennifers formue i løpet av de siste 12 månedene er knyttet til suksessen for "The Hunger Games: Mockingjay Part 1", men hun tok også hjem flere millioner takket være hennes lukrative avtale med Dior.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence på Costume Institute Gala Benefit i New York. Foto: Afp

Scarlett Johansson rangeres på en andre plass med sine inntjente 300 millioner det siste året. Scarlett har hatt stor suksess med filmene "Avengers: Age of Ultron" og "Lucy", og topper sin inntekt med en avtale med Dolce & Gabbana og Sodastream.

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson på rød løper, looking smashing <3 Foto: Reuters

Melissa McCarthy er rangert som nummer tre på listen med en inntjening på 195 millioner kroner. I år var Melissa med i storfilmen "Spy". Og i løpet av 2016 er hun med i fire nye, blant annet den nye "Ghostbusters" som vi gleder oss til!

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy på premieren for filmen "Spy". Foto: Reuters

På fjerdeplass er den kinesiske skuespilleren Bingbing Fan, som tjente 178 millioner kroner på et år. Hun har spilt mest i kinesiske filmer, men har også spilt i de internasjonale storfilmene "Iron Man 3" og "X-Men: Days of Future Past".

Bingbing Fan
Bingbing Fan Foto: Reuters

Nygifte Jennifer Aniston er blant de 5 best betalte skuespillerinnene med sine 140 millioner kroner til tross for hovedrollen i bare to filmer, "Horrible Bosses2" og "Cake". Skuespillerens inntekter er i stor grad bestående av sponsoravtaler for Aveeno, Smartwater og Living Proof.

 

Jennifer Aniston
Jennifer har all grunn til å smile om dagen! Foto: Reuters

6. Julia Roberts med 136 millioner kroner

7.  &  8. Angelina Jolie & Reese Witherspoon med 127 millioner kroner.

9. & 10.  Anne Hathaway & Kristen Stewart med 102 millioner kroner.

Sandra Bullock, toppet listen i fjor med 433 millioner kroner, men etter 12 rolige måneder er lønning hennes i år på 68 millioner kroner. Vi regner med hun har masse i banken og at det ordner seg.

Sandra Bullock
Sandra Bullock på Women in Film 2015 Crystal And Lucy Awards. Foto: Ap

Kilde: Forbes finansmagasin


Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
- Viktig at Vy vinner
- Viktig at Vy vinner Mandag 09.12 2019
Flere kanaler