Jennifer Lawrence har blitt kåret til den best betalte skuespillerinnen i verden. The Hunger Games-stjernen banket inn 433 millioner kroner mellom juni 2014 og juni 2015, ifølge finansmagasinet Forbes. Mye av Jennifers formue i løpet av de siste 12 månedene er knyttet til suksessen for "The Hunger Games: Mockingjay Part 1", men hun tok også hjem flere millioner takket være hennes lukrative avtale med Dior.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence på Costume Institute Gala Benefit i New York. Foto: Afp

Scarlett Johansson rangeres på en andre plass med sine inntjente 300 millioner det siste året. Scarlett har hatt stor suksess med filmene "Avengers: Age of Ultron" og "Lucy", og topper sin inntekt med en avtale med Dolce & Gabbana og Sodastream.

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson på rød løper, looking smashing <3 Foto: Reuters

Melissa McCarthy er rangert som nummer tre på listen med en inntjening på 195 millioner kroner. I år var Melissa med i storfilmen "Spy". Og i løpet av 2016 er hun med i fire nye, blant annet den nye "Ghostbusters" som vi gleder oss til!

Melissa McCarthy
Melissa McCarthy på premieren for filmen "Spy". Foto: Reuters

På fjerdeplass er den kinesiske skuespilleren Bingbing Fan, som tjente 178 millioner kroner på et år. Hun har spilt mest i kinesiske filmer, men har også spilt i de internasjonale storfilmene "Iron Man 3" og "X-Men: Days of Future Past".

Bingbing Fan
Bingbing Fan Foto: Reuters

Nygifte Jennifer Aniston er blant de 5 best betalte skuespillerinnene med sine 140 millioner kroner til tross for hovedrollen i bare to filmer, "Horrible Bosses2" og "Cake". Skuespillerens inntekter er i stor grad bestående av sponsoravtaler for Aveeno, Smartwater og Living Proof.

 

Jennifer Aniston
Jennifer har all grunn til å smile om dagen! Foto: Reuters

6. Julia Roberts med 136 millioner kroner

7.  &  8. Angelina Jolie & Reese Witherspoon med 127 millioner kroner.

9. & 10.  Anne Hathaway & Kristen Stewart med 102 millioner kroner.

Sandra Bullock, toppet listen i fjor med 433 millioner kroner, men etter 12 rolige måneder er lønning hennes i år på 68 millioner kroner. Vi regner med hun har masse i banken og at det ordner seg.

Sandra Bullock
Sandra Bullock på Women in Film 2015 Crystal And Lucy Awards. Foto: Ap

Kilde: Forbes finansmagasin


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler