Foto: AP
James Charles og Tati Westbrook, begge store navn på Youtube med millioner av følgere, har hatt en heftig krangel i offentligheten de siste dagene. 

Krangelen, som mildt sagt har blitt en skikkelig snakkis, har denne helgen gjort at det er kaos rundt James Charles (19). Karrieren hans startet da han ble kjent via et bilde som gikk viralt og senere ble blant annet den første mannlige ambassadøren for Covergirl. Han har senere vokst seg enormt stor på Youtube, hvor han lager sminkevideoer m.m. (Han hadde 16 millioner følgere kun på Youtube før krangelen.)

Plutselig smeller det fra en av James tidligere venninner over mange år, Tati Westbrook. Krangelen startet med at James postet en instastory med reklame for Tatis konkurrerende merke. Krangelen ble mer og mer intens og endte med at Tati tok Youtube til verks. I en video med tittelen "Bye sister", deler hun historien om hennes forhold til James. 

Hun vil ikke lenger være vennen hans til tross for at de har vært kjempe gode venner over mange år og Tati har til og med blitt omtalt som hans mentor. Det blir også snakket om hans forhold til heterofile gutter med stikkord som manipulasjon, press, trakassering m.m. Kort fortalt så vil hun ha han på avstand, og vil dele med hele verden hans ekte personlighet.

Resultatet av dette er at det ser ut som James's karrierre er på vei nedover. Han har mistet nesten 3 millioner abonnementer kun på Youtube, og har mistet følgere som Kim Kardashian, Ariana Grande og Miley Cyrus. Tati derimot har økt med litt under 4 millioner. 

James postet også en video med en unnskyldning, noe som fikk ganske dårlig respons. Hva syntes du? Har dette gått for langt?

Du kan se videoene og dømme selv her:
Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler