TURTELDUER: Emil (22) angret på at han ikke hadde sikret seg kontaktinfo på jenta han traff i sommer.
TURTELDUER: Emil (22) angret på at han ikke hadde sikret seg kontaktinfo på jenta han traff i sommer. Foto: Privat/Facebook
Svenske Emil Skeppstedt (22) traff i sommer ei søt jente på en campingplass i Halmstad i Sverige. Dessverre husket han verken å få nummeret hennes eller legge henne til på Facebook.

«Vi hadde bare en trivelig kveld med masse latter. Nå ETTERLYSER jeg dama som kanskje er kvinnen i mitt liv», skrev Emil i en status som i skrivende stund er delt nærmere 10.000 ganger (se hele statusen nederst).


Saken fortsetter under bildet
emil2
KJEKKAS: Emil er fortsatt singel, men har fått en drøss med henvendelser fra jenter etter at han gikk ut med etterlysningen. Foto: Privat/Facebook

«Takk, men nei takk»
Det omfattende "søket" ga til slutt resultater, men det viser seg dessverre at drømmedama allerede er opptatt.

«Takk, men nei takk! :) », skriver jenta selv i kommentarfeltet på innlegget. Litt nedenfor svaret, har kjæresten hennes postet et bilde av de to med kommentaren «bedre lykke neste gang!»

- Hun syntes det var en kul greie likevel, forteller Emil til Nyheter24.


Kanskje blir det en date?
Han er naturligvis skuffet, men likevel har stuntet ført til at mange andre har fått øynene opp for den single svensken.

- Det har ført til at jeg har fått utrolig mange henvendelser fra andre jenter. Så kanskje det blir en date til valentines day likevel. I tillegg har flere hundre skrevet og lurt på hvordan det har gått, og støttet meg, forteller han til nettsiden.