Foto: AFP
I februar i fjor fødte Kylie Jenner sin første datter Stormi Webster. Nå mener fansen at et nytt familiemedlem allerede er på vei og her er «bevisene».

For en uke siden postet Kylie et bilde av seg selv i en hvit tettsittende kjole, hvor hun ser ut til å skjule magen med hendene. Det tok ikke lang tid før fansen begynte å spekulere i om dette var ment som et hint.
View this post on Instagram

ice me out????

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Onsdag delte Jenner enda et bilde med de 130millioner følgerne sine, og satte nok en gang fart på graviditetsryktene. Bildet er av Kylie og venninnen Heather Sanders negler, en med rosa og en med blå.

Kylie tagget venninnen sin på hånden med den blå neglelakken og fansen mener dette muligens er et hint om at en liten gutt kan være på vei.
View this post on Instagram

back at it again with nail bae ????

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Det tok ihvertfall ikke lang tid før kommentarfeltet var fylt med spekulasjoner fra fansen. En skriver «Er dette et hint om en ny graviditet eller hvaaaa?», «Betyr dette at du er gravid OG at det er en gutt. Jeg tror det», skriver en annen

Men selv om fansen håper på baby-nyheter, har Kylie selv, ifølge nettstedet Mirror, uttalt at det å utvide familien ikke er på agendaen for øyeblikket. Til et tysk magasin sa Kylie «Jeg vil ha flere barn, men jeg har ingen planer om å få flere barn akkurat nå.»


Flere kanaler