Europe, som hadde sin storhetstid på midten av 80-tallet, har ingen planer om trekke inn årene. De svenske legendene følger opp sitt 2015-album med nye låter spilt inn i Abbey Road.
I februar går bandet igang med innspillingen, som altså skal foregå i det legendariske studioet Abbey Road i London. Albumet blir en oppfølger til "War Of Kings" som kom ut for snart to år siden.

- Dette blir spennende
- Det er første gang vi skal spille inn i studio i England. At det da skal skje i Abbey Road gjør det ekstra spennende, fortalte gitarist John Norum til Italias Linea Rock (Se video nederst i saken).

- Så mange legendariske artister har spilt inn album her, så det kommer til å bli fantastisk, sa Norum.

Europe har nylig fullført en kort Europa-turné der bandet spilte albumet "The Final Countdown" i sin helhet for å feire 30-årsjubileet for bandets dessidert største suksess.

Historisk studio
Musikkstudioet Abbey Road ble udødeligjort av The Beatles-utgivelsen "Abbey Road" i 1969. Siden har en rekke musikere fra hele verden spilt inn flere av de mest ikoniske utgivelsene i musikkhistorien.The Beatles, Cliff Richard, Radiohead, Pink Floyd, U2 og Oasis, er bare noen av de største som har gjort sine innspillinger her.


Se hele intervjuet med @LineaRock her.
Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler