Europe, som hadde sin storhetstid på midten av 80-tallet, har ingen planer om trekke inn årene. De svenske legendene følger opp sitt 2015-album med nye låter spilt inn i Abbey Road.
I februar går bandet igang med innspillingen, som altså skal foregå i det legendariske studioet Abbey Road i London. Albumet blir en oppfølger til "War Of Kings" som kom ut for snart to år siden.

- Dette blir spennende
- Det er første gang vi skal spille inn i studio i England. At det da skal skje i Abbey Road gjør det ekstra spennende, fortalte gitarist John Norum til Italias Linea Rock (Se video nederst i saken).

- Så mange legendariske artister har spilt inn album her, så det kommer til å bli fantastisk, sa Norum.

Europe har nylig fullført en kort Europa-turné der bandet spilte albumet "The Final Countdown" i sin helhet for å feire 30-årsjubileet for bandets dessidert største suksess.

Historisk studio
Musikkstudioet Abbey Road ble udødeligjort av The Beatles-utgivelsen "Abbey Road" i 1969. Siden har en rekke musikere fra hele verden spilt inn flere av de mest ikoniske utgivelsene i musikkhistorien.

Abbey Road Album Cover
Fotgjengerfeltet utenfor Abbey Road studio ble til platecover for The Beatles.


The Beatles, Cliff Richard, Radiohead, Pink Floyd, U2 og Oasis, er bare noen av de største som har gjort sine innspillinger her.


Se hele intervjuet med @LineaRock her.
Flere kanaler