Foto: NTB scanpix
Torsdag fikk Morgenshowet besøk av Henrik fra Ex on the Beach.

Blodprinsen, som han kaller seg på Instagram, svarer på rykter, leser fra den beryktede boken sin «Text on the Beach» og forteller om å ha byttet bort sex for tak over hodet.

Se dette innlegget på Instagram

En genial idiot ??@spangephoto

Et innlegg delt av Henrik Elvejord Borg (@blodprinsen)


Husly, middels litteratur og anal-sex
Første rykte sier at Henrik en gang dro på ferie til Skottland uten å bestille hotell for å heller bo hos folk han fant på Tinder. 

- Hvor faen har dere hørt det her?! Jeg var i Irland.

Han skulle se «Rolling Stones» og ville prøve noe nytt sammen med en kompis. 

- En kveld måtte vi bite i det sure eplet og stikke ut på flyplassen og sove på McDonalds. Vi ble vekket av en vakt som ville se flybilletter, men vi hadde jo ikke billetter, så da ble det inn til byen igjen.

- Dag nummer to gikk det bra da!

Skrev bok under oppholdet
Det har også gått rykter om at Henrik brukte hele tre til fire timer hver dag på å skrive bok under oppholdet på Ex on the Beach. Nå bekrefter han ryktene og avslører detaljer fra boken! Se video.Avslører kjendis-flørt
Under besøket med Ex on the Beach-deltakeren spilte vi kjendis-tinder hvor Henrik fikk sveipe høyre eller venstre på ulike kjendiser som blant annet vår egen Marte Bratberg og Ulrikke Falch.

Henrik og Ulrikke Falch har hengt mye sammen i det siste og med fine kommentarer og en superlike til SKAM-skuespilleren, i leken vår, må han svare på om de to er mer enn bare venner.

- Dette har jeg fått mange henvendelser på, og jeg kommer til å fortsette å si at dette har jeg ingen kommentar til. Hun er en god venninne.

- Men KUN venninne, spør Mattis.

- Kun... ingen kommentar til det der, svarer Henrik med et smil om munnen. 

Betyr dette at det er en flørt mellom SKAM-skuespilleren og realitystjernen?Flere kanaler